aslında eskiden kalın telli gür ve dalgalı saçlarım vardı. Daha sonra kemoterapi gördüm ve saçlarım döküldü şimdi tedavim biteli 4 yıl oluyor saçlarım kıvırcık ince telli zayıf bir hale geldi. Üstelik son bir kaç aydır ciddi saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Dermatologomum önerisi üzerine Minoxil kullanmaya başladım. Benim şampuan bulamama gibi bir sorunum var. Bitkisel ve zarrasız olanlar saçımı öyle bir kurutuyor ki tararkende bir çoğu yolunup gidiyor. Yani faydasından çok zarar...Öte yandan market şampuanlarınında deterjanlar gibi köpürüp durması sağlıksız olduklarını düşündürüyor...Kısacası ne kullanacağımı şaşırmış durumdayken bu forumda GNC Biotin şampuandan bahsedildiğini görüp denemeye karar verdim. Bugün aldım ve denedim. Bir kere fazla köpütmüyor bu artı bir özellik, keçe olmasını beklediğim saçlarım yumuşak oldu her ne kadar saç kremi kullandıysam da eskisinden daha kolay açıldı ve elimi attığımda bir canlanma hissettim...Satıcı saç dökülmesine iyi geldiğini, saçı kalınlaştırdığını söyledi. Bakalım kullanmaya devam ettikçe göreceğiz...İlk izlenimim olarak memnun kaldım. Fiyatına gelince eşdeğer birçok yüksek fiyatlı ürüne göre gayet uygun : 19 lira...Benim Gold cardım vardı ve ayın ilk haftasına ait % 20 lik indiirmden faydalandım 16 liraya geldi...Sonuç olarak tavsiye ediyorum deneyin.![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)