arkadaşlar daha önce bu konu açılmış oraya yazdım ama cevap gelmedi uzun süre kullanan arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldınız acaba özellikle saçları zor uzayan arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldılar mezuniyet var hazirana kadar saçlarımın uzamasını istiyorum yardım lütfen..
arkadaşlar daha önce bu konu açılmış oraya yazdım ama cevap gelmedi uzun süre kullanan arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldınız acaba özellikle saçları zor uzayan arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldılar mezuniyet var hazirana kadar saçlarımın uzamasını istiyorum yardım lütfen..
ben kullandım inanılmaz derecede bi uzama oldu kuaförüm inanamadı
çok memnun kaldım şuan başka bi vitamin kullanıyorum bitsin tekrar
biotin içicem ben yoğum dökülmem olduğu için bu kadar sık içiyorum
ama sen uzatmak istiyosun bence saçın uzayınca sonuç alınca içmeyi
bırak 6 ayda bir falan iç karaciğerin boşuna yorulmasın ilaç sonuçta
Biotin bir ilaç değil vitamindir, fazlası idrar ile atılır ve tüylenme yapmaz, biotin içtim tüylenme yaptı diyenlere inanma çünkü tüylenme oluşabilmesi için hormon dengesinin bozulmuş olması gerekir bu da biotine denk gelmiştir hepsi bu ama biotini saç uzatmak için kullanmayı düşünüyorsan boşuna uğraşma, bu tarz bir etkisi yok ama saçı güçlendirdiği kesin...
Günlük doz 300 mcg ki genelde biotin eksikliği pek sık rastlanan bir şey değil...Pirinç, makarna, kepek ekmeği, tam tahıllı ekmek ve yumurta yiyen insanlarda eksiklik görülmesi zor bir ihtimal...Bunun dışında yinede biotin alıyorsan vucut ihtiyacı olanı alır ve gerisini idrar ile atar, vucutta depolanan bir vitamin olmadığı için kilo alma durumu oluşmaz...
Günlük doz 300 mcg ki genelde biotin eksikliği pek sık rastlanan bir şey değil...Pirinç, makarna, kepek ekmeği, tam tahıllı ekmek ve yumurta yiyen insanlarda eksiklik görülmesi zor bir ihtimal...Bunun dışında yinede biotin alıyorsan vucut ihtiyacı olanı alır ve gerisini idrar ile atar, vucutta depolanan bir vitamin olmadığı için kilo alma durumu oluşmaz...
ben bu saydığın maddeleri hiç yemiyorum neredeyse. bunu fark edince tırnak kırılmalarımın bu sebeple olabileceğini düşünüp biotine başladım. 2. ayımdayım ama tırnaklarda daha yeni yeni güçlenme oldu. biotine mi devam etsem,solgar formula snh mı kullansam bilemedim.
ben bu saydığın maddeleri hiç yemiyorum neredeyse. bunu fark edince tırnak kırılmalarımın bu sebeple olabileceğini düşünüp biotine başladım. 2. ayımdayım ama tırnaklarda daha yeni yeni güçlenme oldu. biotine mi devam etsem,solgar formula snh mı kullansam bilemedim.
Biotine devam et...Bendede hipoglisemi var yüksek gli yasak olduğu için makarnaya, pilava bile hasret kaldım haliyle günde 300 mcg takviye yapıyorum yoksa sonuçları kötü oluyor...
Biotine devam et...Bendede hipoglisemi var yüksek gli yasak olduğu için makarnaya, pilava bile hasret kaldım haliyle günde 300 mcg takviye yapıyorum yoksa sonuçları kötü oluyor...
Ben de kendiliğimden yemiyorum yaa. pilav,makarna bunları pek yemem. çok nadir. yumurtanın kokusuna bile dayanamam.omlet halinde de yemem. tam tahıllı ekmeği bu yıl hiç yemedim.biraz araştırınca bunlarla ilgili olabileceğini düşünüp başladım. tabii ancak 3 aylık kullanımla etkilerini göreceğim. bir ara çinko hapı kullandım. 10 günde bile fark etti tırnaklar ama mide bulantısı çok kötüydü bırakmak zorunda kaldım.
aslında mideye dokunmayan çinko hapı bulsam kullanacağım.
pilavida cok yerim makarnayida demekki bende eksiklik yok ama yinede iciyorum biotini.. eger vücut geri atiyosa aslinda bosuna aliyorum gibi...ama kilo aldirmamasi cok iyi