Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar daha önce bu konu açılmış oraya yazdım ama cevap gelmedi uzun süre kullanan arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldınız acaba özellikle saçları zor uzayan arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldılar mezuniyet var hazirana kadar saçlarımın uzamasını istiyorum yardım lütfen..
peki sizde kilo yaptimi kizlar?
Hiç bir şey olmaz iç. eksikliğin varsa tabi. ben kullandım 1 yıldan fazla 51 kiloyum.
hmm eksikligim olup olmadigini bilmiyorum valla iciyorum kafama göre :)
Günlük doz 300 mcg ki genelde biotin eksikliği pek sık rastlanan bir şey değil...Pirinç, makarna, kepek ekmeği, tam tahıllı ekmek ve yumurta yiyen insanlarda eksiklik görülmesi zor bir ihtimal...Bunun dışında yinede biotin alıyorsan vucut ihtiyacı olanı alır ve gerisini idrar ile atar, vucutta depolanan bir vitamin olmadığı için kilo alma durumu oluşmaz...
ben bu saydığın maddeleri hiç yemiyorum neredeyse. bunu fark edince tırnak kırılmalarımın bu sebeple olabileceğini düşünüp biotine başladım. 2. ayımdayım ama tırnaklarda daha yeni yeni güçlenme oldu. biotine mi devam etsem,solgar formula snh mı kullansam bilemedim.
Biotine devam et...Bendede hipoglisemi var yüksek gli yasak olduğu için makarnaya, pilava bile hasret kaldım haliyle günde 300 mcg takviye yapıyorum yoksa sonuçları kötü oluyor...
Günlük doz 300 mcg ki genelde biotin eksikliği pek sık rastlanan bir şey değil...Pirinç, makarna, kepek ekmeği, tam tahıllı ekmek ve yumurta yiyen insanlarda eksiklik görülmesi zor bir ihtimal...Bunun dışında yinede biotin alıyorsan vucut ihtiyacı olanı alır ve gerisini idrar ile atar, vucutta depolanan bir vitamin olmadığı için kilo alma durumu oluşmaz...