CNm hala mi yok Bu dhea
Dong quai da kullanabilirsin oda yumurta kalitesine iyi geliyor,omega3 hayit suyu da iyi geliyor bunlarida kullan cnm..rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kızlar aramadığım yer kalmadı, İzmir, Denizli, Konya. Bulamadım maalesef. Bulan, yada ne bileyim elinde olup da kullanmayan var mı? Satın alabilirim. Başka dhea lar varmış ama cesaret edemiyorum. Dr Biosteron yazmıştı. Mayısın 2. haftası ithal edilecekmiş ama ben hemen kullanmak istiyorum.
Merhaba,
Ismını hatırladım, daha önce yazmışmış olabılırız, izmirdesin değil mi? Başlığı görünce faturayı aradım buldum. Ben Internet'ten ABD'den aldım. Netrition.com - The Internet's Premier Nutrition Superstore! dan 16 Temmuz 2012de almışım. 25 mg 300 tablet fıyatı 16,49 USD. 11,90 USD de kargo ücretli veremiştim. Sıteyı netten araştırdım, gönderdiklerinde sorun yoktu. Ben natrol marka almıştım. Ayrıca erkek ıcın de larginine ve sac dokulmesı ıcın de biotin aldım. Paypalla ödenmiştim, gümrükte sorun çıkmadı, çünkü bunlar belsin takvıyesı. Yaklaşık 10 günde adresıme geldi PTT ile. Yalnız ev adresı verme, apartmandaysan gorevlıler yukarı kadar çıkmıyor; ısyerı adresıne gonder. Umarım tez zamanda sonucunu alırsın, ben su an dondurulmuş embrıyomla hamilerim, henüz yeni haber aldım. Etkısı olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda güzel haber Alman dileğiyle.
selam alfabe,
ben de çok araştırdım yok İzmir de, tüm depolarda da yok... sağolsun pufy68 ciğim de varmış bir kutu gönderdi şimdilik onu içiyorum.... istanbul da da yok bu arada... ama yakında geleceği söyleniyor.... zaten sen de öğrenmişsin.
bu arada benim opum oldu, tek yumi vardı, boş çıktı... şimdi adeti bekliyorum bakalım bu ay ne olacak...
seni aşağıdaki topiğe de bekliyorum,,, benim topic, belki işine yarayan bilgiler olur.mini tüp tedavisi ile ilgili. öptüm canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-tup-bebek-anne-olanlar-11.html#post30157533
Markasina takili kalma ama abd veya avrupadan alman daha mantikli, cunku denetimleri daha siki. Tr'deki pekcok takviye abdden ithal ornegin. Pekcok markanin dheasi farkli farkli var ancak bnm aldigim 300 adetti ve 3 ay kullanimlik urun vardi icinde. Kolay gelsin cnm
kullandığın dhea nın markasını yazabilirsin..hangisini alacağımızı bilemiyoruz..:)
Cnm benim kulladiklarim dong quai solgarin urunu, evenin primo. Buda solgar, colastrum gnc urunu, DHEA 1 ay kullandim, marincap(omega), folikasit, hayit suyu bide ogutulmus uzum cekirdegi Bu cok faydaliymis bunlari kullandim esimde ace selenyum ve arginmax kullandi
SEN genede doktoruna sor canim dong quai,Ben hayitla uzumcekirdegi haric hepsini doktorum verdi
Suan bir degerim cikti dusuk AMA umarim devam eder bunlarin faydasi oldiguna inaniyorum oncekinde 17 yumurtam hepsi cop olmustu biri transfer simdi AZ ilac 5 yumurta cikti iclerin 2 si iyiydi nasip artik insallah devam eder..sende mutlaka birseyler yap 3-4 ay sonra dusuk DHEA da 2 hafta sonra geliyormus ozaman alirsin acele etme
selam benim elimde var içinde 25 tane vardır sanırım ben kullandım işine yararsa özelden adresini at gönderiyim ilacı alana kadar idare edersin arkadaşım
Ben ilk denemeyo tepecek ege dogumda yaptim, bana cok fazla ilac kullandirdilar ve bir olgun cikti, o da dollendi ama buyumedi. Transfer yapilmadi. Sonra ege uni.ye gectim, toplam 3 kutu igne kullandim, dusuk dozajla 14 yumurtam oldu, yarisi dollendi. Hem dheanin hem de tedavi seklinin etkili oldugunu dusunuyorum. Biosteron ve dhea ayni sey, genelde dhea diye gecer ismi.
Bu arada ben de Ege'de tedavi görüyorum canım. Sana orada hangi dr söyledi dhea yı. Benim dr Rafel Bey. 2. denemede döllenme gerçekleşmeyince kendim sordum, bunun üzerine biosteronu folic asiti ve arginmax ı kullanabileceğimi söyledi. Ama kanıtlanmış bir durum yok ortada dedi. Yani faydaı oldukları kanıtlanmamış henüz. Bakalım faydası olacak mı? Bir de dhea yı, hangi süre içinde kullandın canım, tedaviye başlamadan ne kadar süre önce dhea ya başladın, tedavi süresince de devam ettin mi, yoksa bıraktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?