• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biosoft diye bi ürün yüzdeki kılları 2 ayda bitiriyormuşş?

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
0
Bursa
biosoft diye bi ürün varmış arkadaşlar.daha önce kullanan oldu mu. yüzdeki kılları 2 ayda bitiriyormuş düzenli kullanınca.yüzdekiler en zor yok olanlar olduğu için diğer yerlerde belki daha iyi sonuçlar verir bilemiyorum. fiyatı da uygun sayılır. kullanan var mı hiç aranızda.bilmiyorumkismile

bende şimdi baktım sitesine,çok detaylı açıklamalar göremedim
3-5 kullanıcı yorumu var sadece
içeriğe dairde çok net bilgi yok
3D teknolojisiyle geliştirilmiş vs yazıyor
fiyatıda 19 tl yanlış görmediysem..

ben fiyatını 25 lira olarak gördüm.taşıyıcı oarak jel formu olması çok büyük avantaj.ben de o konuya takıldım.yani etkili olabilir diye düşünüyorum.jel form en iyi ve stabil olan taşıyıcıdır.yeni çıkmış sanırım.denek sayısı baya var diye okudum.

öyle abarttiginiz gibi iyi bisey olsaydi gooogle yazinca bi sürü sayfa cikardi hakkinda adamakilli bisey yazmiyor

beany araştırmadım canım biz derste gördük bunu içindeki maddeleri de her zaman tam yazmazlar gizli farmasötik förmülasyon denen formülleri vardır çoğu ilaç yada böyle krem vs...nin

pek bişey yazmadığı doğru ancak kullanan var mı demiştim ben

valla biz kadinlar bu killardan tüylerden o kadar mudaribizki sagolsun insanlar bu zafimizi cok kullandilar bisürü ürünler sürüldü piyasaya dünya paralar harcaniyor ama sonuc hüsran onun icin her duydugunuza inanmayin derim ben

beany araştırmadım canım biz derste gördük bunu içindeki maddeleri de her zaman tam yazmazlar gizli farmasötik förmülasyon denen formülleri vardır çoğu ilaç yada böyle krem vs...nin

evet haklısın kısmen bilgilendirirler genelde ama birçok ürünün içinde yazıyor nelerden üretildiği..mesela bioderde bikısmını açıklamış ,tüyox diye bi ürün var ondada yazıyor,daha aklıma gelmedi hepsi ama yerli yabancı birçok kozmetiğin kısmende olsa bazı aktifleri yazıyor ürün içeriğinde.
bu biosoftta sadece koruyucu vs yazıyor...
birde arkadaşın söylediği gibi nette hakkında çok az yorum var
ve gerçekten okadar fazla ürün varki ve okadar yanıldıki insanlar ,doğru üründe çıksa itimat etmek güçleşiyor..
sen kullanan varmı diye sordun ama koskoca kk da bile hiç ses çıkmadı malesef
bakalım belki ilerleyen günlerde kullanıcıları çıkar

valla ben şu limon tuz kombisyonunu deniyorum şimdi.bakalım ne olcak. yani baktım forumda tamamen kurtulan yok.muhtemelen bence biliniyor nasıl kurtulanacağı ama piyasa denen şey varya. tam bitirmiyorlar tüyleri işte. yoksa müşteri sayısı azalır ya o yüzden. mesela kanser denen illetten nasıl kurtulanacağı biliniyor ilacı bulundu ve iranda saklanıyor formülü. ama ilaç firmaları bunun asla çıkmasına izin vermezler.bakalım n olcak tuz limonun sonucu

tüyleri kökünden alınca 1 limonla 3yemek kaşığı tuzu karıştır ben tuzu bu kadar koydum sen daha az veya daha fazlada koyabilirsin bolca koyuluyo demişlerdi ben ondan bu kadar çok koydum karıştır sonra tüysüz bölgeye masaj yaparak sür 25 dk bekle sonra yıka bu kadar her kılları aldığındada yap bunu

forumda var zate yapanlar deneyenler. limon tuz olayını ben de denedim kıllar yine çabuk çıktı ama böyle cımbızla az birşey çekince hemen geliyor kıllar. kesin çözüm olsa keşke şu kıllara. aslında sırf bu yüzden bile erkek olmayı isterdim.ya bi de bu epiliksiri kullananlar sonuçlarını bi başlık altında toplasalar da okusa kime ne olmuş..

Back