Doğum tarihlerini hamile kalacağın ay yıl yada hamile kaldığın gün ay yılı söylersen bakarım canımBana bakar misin canim
Ben 15 subat 1995 esim 1 mayis 1990 temmuz ayinda hamile kalmayi istiyorum insallah canimDoğum tarihlerini hamile kalacağın ay yıl yada hamile kaldığın gün ay yılı söylersen bakarım canım
Bakıyorum hemen canımBen 15 subat 1995 esim 1 mayis 1990 temmuz ayinda hamile kalmayi istiyorum insallah canim
Bekliyorum canimBakıyorum hemen canım
Senin bu ay için 11-27 arası erkekBekliyorum canim
Benim yumurtlama 3 4 5 arasi görünüyor ama canim bakalimSenin bu ay için 11-27 arası erkek
Eşin için 9-25 arası erkek
ikinizin kesiştiği dönem temmuz 11-25 günler arası canım bi kaç arkadaşa daha bakalım doğruluğunu öğrenelim ona göre deneyelim bende yeni öğreniyorum bu yöntemi bakalım tutan olacak mı
Bu şekilde bakıyorum anlamayan olursa ben bakarımhttps://biyo-ritim-hesaplama.hesabet.com
Grafikleri bu sitede çıkardım
Ablamların çocuklarına arkadaşlara bakarak doğruluk payını öğreneyim ben biraz ama yumurtlamaya göre daha garanti gibi geliyor erkek bebek banadaBenim yumurtlama 3 4 5 arasi görünüyor ama canim bakalim
Tamam canimAblamların çocuklarına arkadaşlara bakarak doğruluk payını öğreneyim ben biraz ama yumurtlamaya göre daha garanti gibi geliyor erkek bebek banada
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Bu şekilde bakıyorum anlamayan olursa ben bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?