Yani aslında ben seker konusunda cok iradesizdim ve bu yuzden yaptırdım.Ne gibi?
Ben de 21 yapamıyorum ama 7-7-7 şeklinde deneyebilirsin. İstediğin bi tatlıyı az olmak şartı ile 7. Gün yiyebilirsinYani aslında ben seker konusunda cok iradesizdim ve bu yuzden yaptırdım.
Ama belkide gerçekten hic bir sey yaptirmadan kararli olup basaramamaktan korkmasam 21 gün dayanabilirim..
Bence bu durumun sebeplerini bulun
Yemekte karnınız doymuyor mu? O zaman daha çok salata yiyin, cacık yapın mesela mide dolduran ve sağlıklı şeyleri öğüne koyun. Ara öğüne de meyve koyun mesela. Tatlı isterim derseniz de meyve aromalı Activia veya tarçınlı muz yiyebilirsiniz
Oburluktan, açgözlülükten, alışkanlıktan mı yiyorsunuz? O zaman eve tatlı şeyler almayın olsun bitsin
2. Ucretsiz demediler. Arada canim cekiyor bi bilgi vereyim olmazsa. Cunku bilgi verin demişlerdi bende arada bi canımin çekmesi normaldirdiye aramamistimBen de sigarayı bırakmak için yaptirmistim. Cidden canım hiç sigara istemiyordu. AAkşama doğru yaptirmistim. Sabah kalktıgımda istiyordu sonra geçti. 2.ye ücretsiz yapıyorlar. Sizde yok mu o durum