• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biontech açısından sonra grip belirtileri

Ben de dün ilk dozumu oldum( biontech ). Gece kol ağrım başladı ama dayanılmayacak boyutta değil. Şu an ilk dozun üstünden 24 saat geçmek üzere 1 saattir üşüme, titreme ve baş ağrısı başladı.
Aşıyı vuran hemşire hafif kovid belirtilerinin normal olduğunu, bünyeden bünyeye,tepkinin değiştiğini söyledi. Umarım daha kötüye gitmez belirtiler.

Ben de dün ilk dozumu oldum( biontech ). Gece kol ağrım başladı ama dayanılmayacak boyutta değil. Şu an ilk dozun üstünden 24 saat geçmek üzere 1 saattir üşüme, titreme ve baş ağrısı başladı.
Aşıyı vuran hemşire hafif kovid belirtilerinin normal olduğunu, bünyeden bünyeye,tepkinin değiştiğini söyledi. Umarım daha kötüye gitmez belirtiler.
Size de geçmiş olsun 💐

"Aşı, hastalıklara karşı bağışıklık sağlama amacı ile insan veya hayvan vücuduna verilen, zayıflatılmış hastalık virüsü, hastalık etkeninin parçaları veya salgıları ile oluşturulan çözeltidir."

Asinin genel tanimi budur zaten
Eskiden oyleydi. O nedenle bu asi aslinda bildiğimiz asi literatüründe degil. Zayiflatilmis hastalik virüsü degil biontech

Merhaba
Aşıdan sonra grip belirtileri yaşadınız mi
Bu sene hiç hasta olmadım
Pazar gecesi biontech asısı oldum
Dünden beri çok hastayım
Nerede ise teste gideceğim
Sizde de oldu mu grip belirtileri
merhaba. dün sabah 10 da oldum bende. kol ağrısı dışında bir başka etki olmadı bende. geçmiş olsun.

Merhaba
Aşıdan sonra grip belirtileri yaşadınız mi
Bu sene hiç hasta olmadım
Pazar gecesi biontech asısı oldum
Dünden beri çok hastayım
Nerede ise teste gideceğim
Sizde de oldu mu grip belirtileri
Bende hafif kol ağrısı ve yarım gün süren ishal gelişti.
Görevli ateş olabilir demişti. Sanırım hafif kırgınlık da normal.

Konu sahibi nasıl oldunuz kaç gunde geçti belirtiler? Eşimde dün gece oldu kolu çok ağrıyor birde cok yorgun hissediyormuş acaba öncesinde covid kapmiş olablrmi diye düşündüm:110:

Konu sahibi nasıl oldunuz kaç gunde geçti belirtiler? Eşimde dün gece oldu kolu çok ağrıyor birde cok yorgun hissediyormuş acaba öncesinde covid kapmiş olablrmi diye düşündüm:110:
Yok bende de asidan 1 gun sonra kol agrisi olmustu. Sanki tir çarpmış gibiydi. Halim yoktu hic. Ertesk gune geçmişti.

Back