- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Aşı pozitif yapmaz da öncesinde kapmış olabilirim diye dedimAşıdan sonra hafif ateş ve halsizlik yaşadım. İki gün sürdü.
Aşının sizi pozitif yapma ihtimali yok.
annem dün sabah aşı oldu gece baya üşüme tuttu halsizlik falan kemiklerim sızlıyor dedi olabiliyor ağrı kesici vs yutmayınMerhaba
Aşıdan sonra grip belirtileri yaşadınız mi
Bu sene hiç hasta olmadım
Pazar gecesi biontech asısı oldum
Dünden beri çok hastayım
Nerede ise teste gideceğim
Sizde de oldu mu grip belirtileri
Aşı pozitif yapmaz da öncesinde kapmış olabilirim diye dedim
Teşekkürler
Vucuda zayflatlms da olsa virus veriliyor bnce normal birkac gun bunu yasamanz. Uzun surerse tabi bi doktra gitmyi ihml etmyn bnce ama 2-3 gun norml..herkeste farkli etki yaratyor. Şu an vucudunuz savasyor. Antikor uretyor. Bnce norml bu belirtilern olmasi..Aşı pozitif yapmaz da öncesinde kapmış olabilirim diye dedim
Teşekkürler
Halsizlik ter basması burun akıntısıTabii öncesinin garantisi yok. Belirtileriniz neler?
merhaba, bende pazar gecesi aşı oldum dün akşam baya kötü oldum kolum çok ağrıyo hala aşkam da hem üşüdüm hem ateş bastı halsizlik bugün daha iyiyim bu belirtiler herkesde oluyo hatta kızım ikinci aşıyı oldu geçen pazartesi iki gün baya kötü oldu zor çalıştı iş yerindeMerhaba
Aşıdan sonra grip belirtileri yaşadınız mi
Bu sene hiç hasta olmadım
Pazar gecesi biontech asısı oldum
Dünden beri çok hastayım
Nerede ise teste gideceğim
Sizde de oldu mu grip belirtileri
Biontech aşısını zayıflatılmış virüs aşısı değilVucuda zayflatlms da olsa virus veriliyor bnce normal birkac gun bunu yasamanz. Uzun surerse tabi bi doktra gitmyi ihml etmyn bnce ama 2-3 gun norml..herkeste farkli etki yaratyor. Şu an vucudunuz savasyor. Antikor uretyor. Bnce norml bu belirtilern olmasi..
Size de gecmıs olsunmerhaba, bende pazar gecesi aşı oldum dün akşam baya kötü oldum kolum çok ağrıyo hala aşkam da hem üşüdüm hem ateş bastı halsizlik bugün daha iyiyim bu belirtiler herkesde oluyo hatta kızım ikinci aşıyı oldu geçen pazartesi iki gün baya kötü oldu zor çalıştı iş yerinde
bildiğim kadaıyala biontech canlı virüs sadece zayıflatılmışBiontech aşısını zayıflatılmış virüs aşısı değil
teşekkürler sizede geçmiş olsun aşılar hepimize şifa olsun inş.Size de gecmıs olsun
Demek normal imiş
bildiğim kadaıyala biontech canlı virüs sadece zayıflatılmış
çin aşısı ölü virüs atta dün hemşireye sorduk annem vurulurken
teşekkür ederimCanlı virüs değil, mrna teknolojisi kullanılıyor. Verilen materyalin içinde virüs parçası dahi kullanılmıyor.
Sinovac dediğiniz gibi ölü virüs.
"Aşı, hastalıklara karşı bağışıklık sağlama amacı ile insan veya hayvan vücuduna verilen, zayıflatılmış hastalık virüsü, hastalık etkeninin parçaları veya salgıları ile oluşturulan çözeltidir."Biontech aşısını zayıflatılmış virüs aşısı değil
Aşının genel tanımını yazmadık orda ama"Aşı, hastalıklara karşı bağışıklık sağlama amacı ile insan veya hayvan vücuduna verilen, zayıflatılmış hastalık virüsü, hastalık etkeninin parçaları veya salgıları ile oluşturulan çözeltidir."
Asinin genel tanimi budur zaten
Teşekkürlerbiontechte dozdan sonraki bir hafta boyunca halsizlik ve grip belirtileri normal kabul ediliyor. baya grip gibi yatanlarda var hatta.
ben ctesi sabah oldum. o gün kolum ağrıdı, gecesinde ateşim 37.1-37.2 oldu ve çok terledim. pazar da halsizlik oldu hafif, kol ağrım azaldı, ateşim bir kere 37 oldu.
bugün kol ağrım bitti. halsizlik vs kalmadı.
Niye bu kadar ofkelisiniz anlamadim..neyse..bisey yazmadm sayn sakin olun..Aşının genel tanımını yazmadık orda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?