Biominera kırışıklık giderici ve yaşlanma karşıtı biyolojik serum

Tvitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
1
0
Merhaba arkadaşlar!
Biominera serumu ya da Biominera mavi anemon çiçeği kremini kullanan var mı?
Televizyonda deli gibi reklamı yapıliyor ve ben açıkcası almayı düşünüyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?

SELAM annem 3 gundur kullanıyor bu urunlerı ve 3 gunde cıldındekı parlamadan cok memnun 10 gun sonra etkısını tam gosterırmıs 3 lu set olarak aldı gelısmelerı yazarım yenıden ama annem bana bıle tavsıye ettı :)

özlem canım annem kullanıyor sonuçları yazarım demişsin yazmamışsın bende almak istiyorum lütfen bilgi verirmisin teşekkür ederim şimdiden

slm arkadaşlar, dün cine5 te bu ürünün haberi yapıldı. dikkatimi çekti nette biraz araştırma yaptım ama tam sonuç elde edemedim. kullanan arkadaşlar acaba deneyimlerini paylaşabilirmi

annem almış 3 lü set halin de bakalım 10-15 gün geçsin etki ederse burdan haber ederim :KK34:

ben aldım1 ay oldu düzenlide kullandım hiç bir fark olmadı kesinlikle önermiyorum en derin kırışıklıkları bile 10 günde açar dedikleri krem bendeki ince çizgileri bile yok edemedi çok adi ürünler ....

çok haklısın hiç bir şeye yaradığı yok! tamamen kandırmaca.. annem de kullandı memnun kalmadı..boşuna almayın. :KK34:

slmlar herkese,
bende iki gündür kullaniyorum bu ürünü bendedeki yara izlerini bile azaltti, gözle görünürüyor cizgilerde azaldi
yoksa ben mi yaniliyorum:21:

mrb arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce bi tv programında izleyerek 99 tlye kil maskesi anti wrinkle serumunu ve mavi anemon çiçeği şeklindeki 3lü setten iki tane aldik.58 yaşındaki annem düzenli olarak kullanmaya başladı.ben annemin tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım.öncesinde loreal olay clinik gibi farklı markaların çeşitli kremlerini kullanan annemin cildinde bi parlaklık yumuşaklık olmuştu.kil maskesi uygulama esnasında kuruyarak ciltte gergin bi görünüm yaratıyor ve kullanıcı bundan çok etkileniyor yıkayınca ciltte hoş bi yumuşaklık kalıyor.ardından serumu uygulanıyor serum da hemen hemen aynı etkiye sahip.kuruduğunda gergin 15 dk sonra yumuşacık oluyor.ardından kremi sürdüğünüzde güzelce nemlendiriyor.biz bi seti birlikte bitirdik ikinci set de bitmek üzere.p,yasadaki kozmetik ürünler hakkında pek bilgim olmadığı ve iyi reklemı yapıldığı için denemek amaçlı aldığım bu ürünlerden cildime yaptığı bakım açısından çok memnunum ama kırışıklık falan giderdiğini düşünmüyorum.anti aging anti wrinkle diye pazarlanan ürünlerin ne kadar işe yaradığını da bilmiyorum.yalnız bigün bizde kalan kuzenim bu kremi deneyip lancoma ürünlerine o kadar para döküyorum cildimi hiç bu kadar yumuşatmıyo dediğini nakledebilirim.özetle gözlegörülür tek etkisi nemlendirme ve parlaklık olan bu ürünlerden memnunum tavsiye ederim.çok alerjik bi cilt yapısına sahip olmama rağmen güvenle kullanıyorum ve kırışıklık gidermesede yenilerinin oluşumunu önlediğine inanıyorum.sevgiler slmlar...

arkadaşlar ben biominera ürünlerinin bir çoğunu kullandım özellikle kil maskesi+serum+kremin çok faydasını gördüm 5 paket kullandım yüzümdeki çizgiler botoks yapmış gibi gergin kesinlikle tavsiye ediyorum ayrıca deniz tuzlu yağ komplekside bacakları inanılmaz pürüzsüz yapıyor ben memnunum sizi bilmem yalnız acı biber losyonundan kesinlikle memnun kalmadım ve termo kremde aynı şekilde bana iyi gelmedi bilginiz olsun istedim bişey daha var ayak ve eller için olan yağ komplekside bi harika inşallah yardımcı olmuşumdur.

başka kimse yok mu bu ürünlerden kullanan? izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz...

X