• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket BIOLAGE saç derisi ile ilgili sorunlara, ayrıca saç dökülmesine karşı çözümler....

BIOLAGE....

• Ankete Katılan
    396

Kazen

Yönetim
Administrator
En iyi cevaplar
2
Emoji Skoru
69.473
Puanlar
1.623
BIOLAGE’ın saç derisi ile ilgili sorunlara, ayrıca saç dökülmesine karşı çözümler sunan saç terapi ailesi hangisidir/hangileridir ?

- Scalptherapie
- Hydratherapie
- Rejuvatherapie
- Delicatecare

ve

nemlendirici hangi meyve özü/leri bulunmaktadır ?

- Aloe Vera
- Acai Berry
- Maruçya

Merhaba

Sorumuzu dogru cevaplayan üyemize/üyelerimize saç düzleştirici ve bir Marix ürünü hediye edeceğiz.

* Matrix bu anketin yalnızca ürün sponsorudur. Yarışmanın içeriği,yönetilmesi,değerlendirilmesi gibi tüm aşamaları kadinlarkulubu tasarrufundadır.

Cok guzel soru sormusum henuz dogru cevap yok : )

Scalptherapie
Aloe Vera

Not: Sevgili patron eğer doğruysa cevaplarım,
düzleştirici istemmiyorum,onun yerine sadece Matrıx ürünlerinden yollarsan
sevinirim...

Hydratherapie

aloe vera, maruçya meyvesi özü

Biolage’in saç derisi problemlerine yönelik geliştirdiği Scalptherapie terapi ailesi saç dökülmesine karşı çözümler sunuyor.

ve

nemlendirici aloe vera, ve maruçya meyvesi özü bulunmaktadır

Scalptherapie

Aloe vera

aloe vera
scalptherie
rejuvatherapie
hydraterapie

googledan tek te araştırdım:52:

Biolage doğru dürüst bir internet sitesi yapamamış mı yahu?. Yaptıysa da bir zahmet googel da aranınca bulunan birşey yapsalarmış keşke:36: Sadece bu ürünün satışını yapan siteler çıkıyor. Bu devirde interneti iyi kullansalar fena olmazmmış hani:63:

Biolage saç dökülmelerine karşı çözümler: Scalptherapie terapi

nemlendirici meyve özleri : aloe vera, ve maruçya meyvesi özü

Scalptherapie terapi - maruçya :97:

Scalptherapie terapi

aloe vera

Son düzenleme:
ara tara yazmaz mı yahu:63:
kelimeleri tek tek araştırdım:24:

valla kendi sitesinde yazanlara göre scalpthérapie serisi kepek ve yağlanma karşıtı olarak sunulmuş ancak içeriğinde nane olduğu yazmış seçeneklerde nane olmadığı için nemlendirici özelliği bulunan aloe verayı işaretledim çıkarımsal olarak :21:

kaynak: Matrix - Biolage - scalptherapie  

Back