Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Biofin kullanan var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

miss_cix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
233
5
118
kızlar artık bıktım piskolojim bozuldu hergün ağlıyorum her elimi attıgımda 1 avuç saç geliyo kestirdim işe fln yaramadı yine aynı biofin serumuyla şampuanını kullanmaya başlıycam acaba kullananlar var mı memnun kaldılar mı ?

Bugün aktar bu serumu hediye verdi (kırmızı kutulu olanı soruyorsun sanırım) ama daha kullanmaya başladım.
Kullanınca görüşlerimi yazarım

Bende kullaniyorum biofin bitkesel sac serumunu, gayet memnunum. Bende siddetli sac dokulmesi yasiyorum sana onerim bu serumu duzenli kullan ise yarayacaktir arti yapabilirsen hergun 2 dis sarmisak yut cok faydasini goreceksin.

Arkadaşlar ben biofin şampuani saç kremini ve sıvı kremini kullandım. Saçım çok kuru ve uçları süpürge gibi oluyordu. Bu üçünü kullanmaya başladıktan sonra saçlarım çabuk taranıp yumuşacık oldu. Fön çeksem de kuruma yapmıyor ve dökülmüyordu. Ama ben şampuanımı değiştirip amway şampuan ve saç kremi kullanmaya başladım. Büyük hataymış şimdi saç uçlarım eski haline döndü. En kısa zamanda paraya kıyıp tekrar alacam (

Ben de biofin marka ürünleri kullanıyorum ve çok da memnunum. Saçlarım ciddi yıpranmıştı. Yapı olarak da kuru olduğu için bakımsız ve kabarık duruyordu. Kuzenimin tavsiyesi ile arganlı ve biyoterapi saç serumlarını kullanmaya başladım ve inanın daha ikinci gün iş arkadaşlarım saçına ne yaptın çok güzel duruyor demeye başladı ve bendeki mutluluğu siz tahmin edin artık
Baktım ürünler gayet iyi saçlarıma bol bol iltifat almaya başladım diğer ürünlerini de denedim. Banyoda yer kalmadı
tuzsuz şampuanı, 18 içerikli saç bakım yağı ve el losyonunu da kullanmaya başladım. Herkese tavsiye ederim. Pişman olmayacaksınız arkadaşlar.

Merhaba hanımlar,
benim de saçlarım çok dökülüyor, ve boyadan ötürü kupkuru ve tüy tüy. Bana aşağıdakilerden hangilerini önerirsiniz? Maske, sıvı krem ve serum arasında kaldım. Şampuan olarak da hangisini önerirsiniz?

Bir de hepsinin bir bio theraphy bir de arganlı olanı var. Farkı nedir hangisini önerirsiniz?
Biofin Ypranm salar iin Onarc ampuan 400ml ok fiyat | 10,49 TL
Biofin Boyal Salar iin Bakm ampuan ok fiyat | 10,49 TL
Bio Fin Argan zl Sa Maskesi 350ml ok fiyat | 12,60 TL
Bio Fin Argan Yal Sv Sa Kremi 400ml ok fiyat | 12,60 TL
Bio Fin Argan Yal Sa Serumu 100ml ok fiyat | 15,75 TL

Maske olanı hergün şapuan sonrası normal krem gibi mi kullanıyoruz? Şampuan ve maskeyi kullanınca diğerlerini kullanmaya gerek kalır mı?

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…