Arkadaşlar ben biofin şampuani saç kremini ve sıvı kremini kullandım. Saçım çok kuru ve uçları süpürge gibi oluyordu. Bu üçünü kullanmaya başladıktan sonra saçlarım çabuk taranıp yumuşacık oldu. Fön çeksem de kuruma yapmıyor ve dökülmüyordu. Ama ben şampuanımı değiştirip amway şampuan ve saç kremi kullanmaya başladım. Büyük hataymış şimdi saç uçlarım eski haline döndü. En kısa zamanda paraya kıyıp tekrar alacam (
Ben de biofin marka ürünleri kullanıyorum ve çok da memnunum. Saçlarım ciddi yıpranmıştı. Yapı olarak da kuru olduğu için bakımsız ve kabarık duruyordu. Kuzenimin tavsiyesi ile arganlı ve biyoterapi saç serumlarını kullanmaya başladım ve inanın daha ikinci gün iş arkadaşlarım saçına ne yaptın çok güzel duruyor demeye başladı ve bendeki mutluluğu siz tahmin edin artık
Baktım ürünler gayet iyi saçlarıma bol bol iltifat almaya başladım diğer ürünlerini de denedim. Banyoda yer kalmadı
tuzsuz şampuanı, 18 içerikli saç bakım yağı ve el losyonunu da kullanmaya başladım. Herkese tavsiye ederim. Pişman olmayacaksınız arkadaşlar.
Arkadaşlar ben biofin şampuani saç kremini ve sıvı kremini kullandım. Saçım çok kuru ve uçları süpürge gibi oluyordu. Bu üçünü kullanmaya başladıktan sonra saçlarım çabuk taranıp yumuşacık oldu. Fön çeksem de kuruma yapmıyor ve dökülmüyordu. Ama ben şampuanımı değiştirip amway şampuan ve saç kremi kullanmaya başladım. Büyük hataymış şimdi saç uçlarım eski haline döndü. En kısa zamanda paraya kıyıp tekrar alacam (
Merhaba hanımlar,
benim de saçlarım çok dökülüyor, ve boyadan ötürü kupkuru ve tüy tüy. Bana aşağıdakilerden hangilerini önerirsiniz? Maske, sıvı krem ve serum arasında kaldım. Şampuan olarak da hangisini önerirsiniz?