- 23 Aralık 2019
- 161
- 162
-
- Konu Sahibi oznryangn_
sen 1 ay gece serumunu mu kullandın sadece?Ben bu serumu 1 aydır kullanıyorum lekelerimde azalma oldu bende deniyim en azından nolcak diyerek aldım böyle etki ediceğini düşünmezdim ama gerçekten lekelerimi açtı kullandıkça da araştırdım Çağla şikelde önermiş bu seriyi serumdan sonra temizleme jeliyle gündüz kremini de aldım iyi ürünler ben çok memnun kaldım
Yok güneş kremiyle birlikte aldım hiç güneş kremi kullanma alışkanlığım yoktu açıkcası onu da edinmiş oldum lekelere kafayı takıp araştırdıkça da gördümki gerçekten cildi güneşten korumak çok önemlisen 1 ay gece serumunu mu kullandın sadece?
teşekkür ederim güneş kremsiz olmaz evet yaz kış kullanmak lazımYok güneş kremiyle birlikte aldım hiç güneş kremi kullanma alışkanlığım yoktu açıkcası onu da edinmiş oldum lekelere kafayı takıp araştırdıkça da gördümki gerçekten cildi güneşten korumak çok önemli
seri olarak mı kullanmak gerekiyo peki etkisini görmek için sizce? çünkü tek seferde seri olarak alamayabilirim bi serumu denemek istiyorum önceÇok iyi serum ben 1 yıldır kullanıyorum o seriyi cildim geçen yıla göre bebekk gibi zaten serumu sürünce bile cildine dokunmadan edemiyosun böyle yumuşacık yapıyo ben lekelerde faydasını görmenin dışında çok iyi de nemlendirdiğini düşünüyorum
Yoo lekeler için almak istiyosan bakımdan ziyade serumu ve gündüz kremini alman yeterli olur gündüz kreminin içinde güneş korumasıda var çünküseri olarak mı kullanmak gerekiyo peki etkisini görmek için sizce? çünkü tek seferde seri olarak alamayabilirim bi serumu denemek istiyorum önce
tamam çok sağol :)Yoo lekeler için almak istiyosan bakımdan ziyade serumu ve gündüz kremini alman yeterli olur gündüz kreminin içinde güneş korumasıda var çünkü
Kesinlikle katılıyorum güneş kremi de daily care olan highlighter gibi yapıyo cildimi resmenteşekkür ederim güneş kremsiz olmaz evet yaz kış kullanmak lazım
Yanında mutlaka güneş kreminide kullanın o halde etkisini daha çok görürsünüz pigmentbio daily care ismi yine aynı serinin ürünüCevabiniz icin cok teşekkür ederim.
Ben d vitamini icin güneşlenirken ayagimin bir bölgesinde kararma olmustu birkac yıl önce, o görüntüden rahatsız oluyorum, bu ürünü denemek istiyorum ins.
Yorumlariniz icin teşekkür ederim
merhaba naos üyesi olan varsa kod vererse referansım yapayım kazanın.ben oradan alacağım ürünleri inşalahYanında mutlaka güneş kreminide kullanın o halde etkisini daha çok görürsünüz pigmentbio daily care ismi yine aynı serinin ürünü
güneş kremini aldım lekeli ciltler için geçen hafta.naosa üye yaptı eczane.ordan puan mı kazanılıyor?merhaba naos üyesi olan varsa kod vererse referansım yapayım kazanın.ben oradan alacağım ürünleri inşalah
Nasıl kullanıyorsunuz?Ben biodermanın night renewer leke kremini kullanıyorum 3 aydır, pigmentbio serumu ile birlikte kullanım önerdi bana eczacı, pigmentbioyu alamamıştım önce kremi deniyim memnun kalırsam ikisini kombine ederim demiştim.
Aşırı memnun kaldım. Sivilce lekelerime çok iyi geldi, cilt tonumu açıp eşitledi ve aydınlandı cildim, her zaman kullandığım fondöteni 3 ay sonrasında sürdüğümde fark ettim rengi koyu kaldı fondötenin cildime.
Pigmentbio serumu ile kullanmaya başlıcam bu sefer.
Uzun süreli kullanımda ciddi açılma ve aydınlanma vaad ediyor bu iki ürün.
Marka da kaliteli ve içeriğini beğendiğim bir marka.
Kur farkından dolayı bu kadar pahalanmasa çok iyi olcak.
Her ay doldurup doldurup alasım geliyor.
Nasıl kullanıyorsunuz?
tam adı ne ben de alayım.güneş kremini aldım lekeli ciltler için olanı biodermanın.çok beyaz tenli hassas ciltliyim dikkat etmeyeyim hemen leke oluyor yüzümde.Gece yatmadan once salisilik asitli yüz temizleyicimden sonra sürüyorum biraz nemli yapısı var, yüzümün iyice emmesini bekledikten sonra da yatıyorum.
Sabaha yüzüm baya aydınlanıyor.
tam adı ne ben de alayım.güneş kremini aldım lekeli ciltler için olanı biodermanın.çok beyaz tenli hassas ciltliyim dikkat etmeyeyim hemen leke oluyor yüzümde.
dermetolog bana yaz kış güneş kremi süreceksin 50 faktör en az dedi.o lekeler florasan ışığından bile geri gelirmiş kaldı ki güneş ışığı.mutlaka sabah güneş kremi kullanın dışarı çıkacaksanız da gün içinde üstünden bir daha geçin.Bioderma night renewer kremin ismi, 3 ay falan gidiyor içeriği epey fazla.
Gündüz günes kremini sürmeden kullanılmamalı deniyor, ben hiç sürmedim bi de onu sürerek ikinci 3 aylık serüvenime başlayacağım bakalım.
Ceyceyim sende ram kreminin ismini yazar misin zahmet olmazsatam adı ne ben de alayım.güneş kremini aldım lekeli ciltler için olanı biodermanın.çok beyaz tenli hassas ciltliyim dikkat etmeyeyim hemen leke oluyor yüzümde.
bioderma photoderm spot-age 50+ üstünde leke eğilimli yazıyor .ben eczaneden aldım nete güvenmediğimden.leke kremi kullan ne kullanırsan kullan ama mutlaka güneş kremi sür daha sonra yaz kış gece gündüz dedi dermatologCeyceyim sende ram kreminin ismini yazar misin zahmet olmazsa
bioderma üstünde leke eğilimli yazıyor .ben eczaneden aldım nete güvenmediğimden.leke kremi kullan ne kullanırsan kullan ama mutlaka güneş kremi sür daha sonra yaz kış gece gündüz dedi dermatolog