- 20 Temmuz 2014
- 5.155
- 14.690
- Konu Sahibi oznryangn_
Harikasınız bende önceden kendimce araştırıp kaliteli dermokozmetik ürünleri kullanırdım.sonra cisem ve bikac güvenilir işimim videolarini hesaplarını takip ederek işi öğrendim rutin oluşturdum.tek bi ürün tek başına ise yaramıyor destekleyici tanımlayıcı içerikler şart. Cvit -e vitamini, peptidler-retinoller ya da kimyasal soyucular aha/bha gibi ve mutlaka hyalaronik asit...en faydalı yorum... arbutin dünyanın en harika şeyi... dermoskinde de arbutin kompleksi güzel uygun fiyatlı olarak içeriği iyi niasinamide belim elim ayağım hergün kullanıyorum ya the purest solusion ya svr marka uygun fiyatlılarda en iyisiHarikasınız
Dermoskin arbutin aklımda daha kullanmadim cosmed enzim peeling ve azeleik asit düşünüyorum yazın.niasinamide manyo factory ile başladım svr bitirdim şuan revoulation kulanıyorum ayni zamanda onun peptid serumu tabiki olmazsa olmaz güneş kremi ve cerave nemlendirici.. the purest solutions ve luvit markası ise aklımda sıradaki ürünler onlardan olabilr.cvit bitti alphascience phytic serum aşırı memnundum belki farklı marka denerim