bioder yüz kremi?

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
kızlar bioder yüz kremi aldım bugun kullanmaya baslayacagım illede agda ile mi almak lazım cımbız ile alsakda işe yararmı acabaa:26:bilgisi olanlar kullananlarr yardmcı olabilirmii

Hayır kullanmadım,etkili olduğunada inanmıyorum.
Bu tarz ürünlerin hepsi kıllar herhangi bir yöntemle kökten alındıktan sonra sürülüyor,bu manada yazdım sana kıl alma yöntemlerini.

eczacı bi arkadasımla görüştüm kendısının kullandıgını ve gercekten işe yaradıgını söyledi bakalım denicezz

beany. size ulaşmaya çalıştım ancak mesaj sayım yeterli olmayınca özel mesaj atamadım.haziran ayında bir ürün hazırladığınızı söylemiştiniz.hatta kimyasal olarak bir ürün yapmışsınız ve etkisi muhteşem olmuş ancak bbunu bitkisel alana kaydırmaya çalışıyordunuz en son böyle hatırlıyorum. çalışmanızda bir gelişme var mı acaba? yahut o kimyasal ürün kullanıma açık değil mi =)

bu konu hakkında artık birşeyler paylaşmak istemiyorum benbenben,çünki gereksiz tartışmalar çıkabiliyor.

Ben Bioder'in yüz kremini ve serumunu kullanıyorum gerçekten çok faydasını gördüm.

Çevremdede uygulayanlar var eczacı arkadaşlarımda dahil hepsi memnun.

Bende onlardaki gözle görülür değişikliği görünce inandım ve aldım.

Ciddi oranda tüyleri azaltıyor geçiktiriyor ve inceltiyor.

Tamamen yok etmesini beklemezseniz,ve düzenli uygulama yaparsanız memnun kalacağınızdan eminim.

İlk defa bir ürüne verdiğim paraya acımıyorum ve pişman olmadım.

bende 2 paket siparis etmistim bundan, daha hala evde duruyor birazi hic acilmamis bir vaziyette.
kullandim ama cildim hassas oldugu icin allerjik reaksyon verdi. bu yuzden biraktim. ise yariyor diyorlar, ama benim bi fikrim yok.

isin dogrusu pekte guzel kokmuyordu, ama ne demisler gulu seven dikenine katlanir.

valla cnm 1 hafta oldu vee gercekten cıkardı normalde henüzz cıkmadı

kokusu güzel degıl ama işe yarıcak sanırım

Bioder yüz kremini kardeşim almış kendısı kullanıyor ben pek faydalı olacagına ınanmasamda bütün vucüda sürüyorum bakalım etkısı olursada fena olmaz hani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…