kızlar ben bi süredir bu alana yazılanları takip ediyorum. bende bikini bölgesine ağda yapamayanlardanım. sürekli jilet. bu beni artık çok rahatsız ediyodu. ve dün ilk defa eldivenl almayı denedim. bi de emla krem kullanmayı düşünmüştüm ama fiyatının 54 tl olduğunu duyunca vazgeçtim. onun yerine buradan adını duyduğum ANESTOL pomadı aldım 1,5 tl ama boşa hiç bi etki etmedi... ama sunu da anladım ben emla bile alsam 2 saat bekleyemem anestolu sürüp yarım saat zor bekledim. böyle şeyler bana göre değil yani.. bi şekilde acıya alışmam lazım dedim ve başladım. ama sanırım tüyler kısa olduğundan eldivenle almayı başaramadım.
ama daha uzun olana kadar beklersem de olmas ki ben evli bi bayanım cnm
neyse eldiveni bırakıp epilasyon aletiyle üst tarafı aldım amayanlarını alamadım çok acıdı :2: ama başaracağım bunu yolu yok kaldı şimdilik uzasın azıcık eldivenle denerim yine.. masılsa 3 gün daha annemlerdeyim 
eczanedeki bayan bana bioder tüy azaltıcı sir ağdayı önerdi ama ağda yapamam diye almadım. aranızda kullanan var mı ? gerçekten azaltıyorsa alsam. sonuçta her şekilde acı çekicem. bi de hiç ağda yapmadım ben hep epilatör aleti kullandım ya da tüy dökücüler. bana ağda olarak neyi önerirsiniz (genital bölge için ) ????
BİODER tüy azaltıcı sir ağdayı önerirmisiniz ? yapılışı kolay mı?
bilgilendirirsenz sevinirim teşekkürler

eczanedeki bayan bana bioder tüy azaltıcı sir ağdayı önerdi ama ağda yapamam diye almadım. aranızda kullanan var mı ? gerçekten azaltıyorsa alsam. sonuçta her şekilde acı çekicem. bi de hiç ağda yapmadım ben hep epilatör aleti kullandım ya da tüy dökücüler. bana ağda olarak neyi önerirsiniz (genital bölge için ) ????
BİODER tüy azaltıcı sir ağdayı önerirmisiniz ? yapılışı kolay mı?
bilgilendirirsenz sevinirim teşekkürler