• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bioder roll-on

Ben iki aydır kullanıyorum. Azalma ya da incelme yok. Sadece daha geç çıkıyor o kadar. Yani önceden 10 günde bir alırdım şimdi 2 haftada bir alıyorum.. Terlemeyi de önlemiyor ayrıca.. Kokusu alkol gibi. Ne çok kötüledim yav :) Ama kullanmaya devam edicem. Yılmak yok.. ;)

bioderi değil de nivea double effect i kullanıyorum. tüyler gerçekten azalttı ve inceltti. kokusu da çok güzel. nedense bioderin pek etkili olacağını sanmıyorum

kızlar peki gerçekten leke bırakıyor mu? bir blogda okumuştum leke iz bırakmıyor yazmış blog sahibi. ben 8x4 kullamıyorum iz bırakmıyor ama çok kaşıntı yapıyor. Eğer iz leke bırakmıyorsa alicam ben de çok heves ettim :1:

Ben bir süre kulladım tüyleri azaltıyor ve terlemeye de yararı olduğunu söyleyebilirim, koltukaltını aldıktan sonra 3 gün kullanmaya devam ediyordum. Kokusu da fena değil. Eczaneden alıyordum bulamadım daha sonra maalesef. Internetten arıyorum şimdilerde

Back