Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullandıkça nasıl olduğunu yazarsan sevinirim
başlığı görünce ben de merak ettim
bi ara ben de alıcam.. zaten roll-onum bitecek almam gerekiyor bu da çok pahalı değil bi deneyecem.. gerçi ben lazer yaptırdığım için pek bi tüy yok şu anda ama olanlarda da etki ederse paylaşırım alınca ve de kullanınca..
Bioderin roll onu da mı varmış yeni öğrendim valla
Kullandıkça yorumlarını bekliyorum, nereden aldın bu arada eczanede satılıyor dimi??
Fiyatı ne kadar peki işe yarıyor mu?
nBen de aldım 2 hafta önce ve ben de öncesinde hep Nivea ürünleri kullanıyordum. Kokuyu gerçekten kesiyorlar ve tahriş olmuyor çünkü. Bu Bioder'i kullanırken tüyleri aldıktan sonra kullanmak gerekli tabii ki, ben daha çok sonuç alamadım çünkü yeni o şekilde kullanmaya başladım. Bunun dışında beyaz gömleklerde aynı kremi gibi sarı leke bırakıyor. Ter kokusunu Nivea kadar önlemese de diğer 8x4, Fa gibi türevlerinden daha başarılı bence. Gelişmeleri yazarım
bende kullanıyorum kokusuda çok hoş
bende bunu çok merak ediyorum hatta konu bile açmayı düşünmüştüm amaa aradım varmış böyle bir konu meğerse
işe yarıyormu gerçekten hem antipersperant olup hem tüy aazaltması harika bişi bence hemde fiyatıda cüzi:124: