• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bioder roll-on

kullandıkça nasıl olduğunu yazarsan sevinirim
başlığı görünce ben de merak ettim

bi ara ben de alıcam.. zaten roll-onum bitecek almam gerekiyor bu da çok pahalı değil bi deneyecem.. gerçi ben lazer yaptırdığım için pek bi tüy yok şu anda ama olanlarda da etki ederse paylaşırım alınca ve de kullanınca..

bi ara ben de alıcam.. zaten roll-onum bitecek almam gerekiyor bu da çok pahalı değil bi deneyecem.. gerçi ben lazer yaptırdığım için pek bi tüy yok şu anda ama olanlarda da etki ederse paylaşırım alınca ve de kullanınca..

evet pahalı değil nivea roll-onu 6 liraya alıyorum.bioder 9 lira pek fark yok zaten=)

Bioderin roll onu da mı varmış yeni öğrendim valla
Kullandıkça yorumlarını bekliyorum, nereden aldın bu arada eczanede satılıyor dimi??

ben kullandım çok uzun süre değil ama hoşuma gitmedi terleyince kokuyu önlemiyor.
daha kötüsü ikisinin kokusu karışıyor.

Ben de aldım 2 hafta önce ve ben de öncesinde hep Nivea ürünleri kullanıyordum. Kokuyu gerçekten kesiyorlar ve tahriş olmuyor çünkü. Bu Bioder'i kullanırken tüyleri aldıktan sonra kullanmak gerekli tabii ki, ben daha çok sonuç alamadım çünkü yeni o şekilde kullanmaya başladım. Bunun dışında beyaz gömleklerde aynı kremi gibi sarı leke bırakıyor. Ter kokusunu Nivea kadar önlemese de diğer 8x4, Fa gibi türevlerinden daha başarılı bence. Gelişmeleri yazarım...

Ben de aldım 2 hafta önce ve ben de öncesinde hep Nivea ürünleri kullanıyordum. Kokuyu gerçekten kesiyorlar ve tahriş olmuyor çünkü. Bu Bioder'i kullanırken tüyleri aldıktan sonra kullanmak gerekli tabii ki, ben daha çok sonuç alamadım çünkü yeni o şekilde kullanmaya başladım. Bunun dışında beyaz gömleklerde aynı kremi gibi sarı leke bırakıyor. Ter kokusunu Nivea kadar önlemese de diğer 8x4, Fa gibi türevlerinden daha başarılı bence. Gelişmeleri yazarım
n

en son mesaj sizinki ancak 1 yıla yakın zamandır yorum yapmamışsınız. Önerir misiniz arkadaşlar işe yarıyor mu?

bende bunu çok merak ediyorum hatta konu bile açmayı düşünmüştüm amaa aradım varmış böyle bir konu meğerse
işe yarıyormu gerçekten hem antipersperant olup hem tüy aazaltması harika bişi bence hemde fiyatıda cüzi:124:

bende bunu çok merak ediyorum hatta konu bile açmayı düşünmüştüm amaa aradım varmış böyle bir konu meğerse
işe yarıyormu gerçekten hem antipersperant olup hem tüy aazaltması harika bişi bence hemde fiyatıda cüzi:124:

evet canım işe yarıyor.kokusuda hoş aşırı değil.fiyatıda dediğin gibi güzel:16:

Back