Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bioblas ve bioxin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
selam kızlar bioxin şampuanın tanesi 25 lira bioblas 6-9 lira arası değişiyor.bunların fiyatları neden böyle.yoksa bioblasın pek etkisi yok mu??

bioblas kullanıyorum
eğerki kullanma talimatına uygun olarak kullanılırsa saç dökülmasıni azaltıyor.

2007den beri bilfiil BIOXIN kullanıyorum. saçımda çok bir dökülme yoktu ama daha çokları da çıksın istiyordum, 4 yılda şunu söyleyebilirim, kepek sorunum yoktu artık var(

ama bunun yanı sıra kesinlikle saç tellerim incecikken artık orta halliler ve bir sürü yeni küçük küçük saçlarım var, kuaförüm bile "abla bunlar ne ya ne kadar çok yeni saçın çıkıyor "diyerek fön çekerken alnımdaki ufak çıkan saçlarla uğraşmak zorunda kalıyor :))
saçlarım çoğaldı kısaca, bu kesin.. :) kullanmaya devam..

ha bi de ayda 2 kere filan son suyu sirkeli su ile bitiriyorum saçlarım sağlıklı ve parlak oluyor..

Son düzenleme:
ben Bioblas kullanıyorum..çok memnunum..aynı firma çıkarıyor zaten..
Bioxin bende biraz kaşıntı yapmıştı ama Bioblastan çok memnunum..
ben normal saçlar için olanını kullanıyorum.
kalite farkı yoktur bence..

3 4 ay aşırı saçlarım dökülüyordu. Ondan sonra Bioxin'e geçtim memnudum saçları keçe gibi yapması dışında hiç bir zararı yok yani O keçeliği de kremle yumuşatıyordum. Saç dökülmem büyük bir oranda azaldı.

bioblas da kreme de gerek kalmoyor canım..
yumuşacık oluyor saçlar..

Kızlar perma yaptrıdıktan sonra saçlarım avuç avuç elime geliyordu. Priorin ve Bioxin aldım önce dünya para verdim. Bioxinin bir etkisini görmedim. Priorin saç dökülmemi en az iki kat arttırdı. Sonra markette bioblas gördüm. Son olarak onu denedim ve bir ay içinde saç dökülmemi tamamen kesti.

bende 1-2 aydır ikisinide kullnmıyorum.baya dökülüyor saçlarım.gene başlayacağım.inşallah etkili olur..

Ben bioxcin ve bioblas da kullandım farklı zamanlarda tabi. Bioxcin saç dökülmemi tamamen kesti ve ince telli saçlarımı inanılmaz kalınlaştırdı yeni saçlar da çıktı. Bioblas ise sadece saçımı döktü. İkisinden sadece bir kutu kullandım ve başka hiç bir şey kullanmadım saç kremi yada başka şampuan kullanmadım.

Ben kesinlikle bioxcini öneririm

ne farkı var canım, mesela ben geçen bim de biobis diye bir marka gördüm, ve işin enteresanı bioxcin ve bioblası üreten firmayla aynı firma üretmiş, arada fiyat dışında hiçbir farkın olduğunu düşünmüyorum. hem zaten hepsi sls içeriyor ki bu bile kullanmamak için başlı bşına yeterli sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…