Merhabalar!
Bu aralar haddinden fazla saç dökülmesi yaşıyorum... Bugün kendimi Gratis'e attım ve Tresan şampuan ve krem aldım.Yanında da Bioblas Sıvı Saç Kremi aldım.
Daha önce kullanmış olanlar, halen kullanalar yararını gördüler mi acaba?:44: 3 üründe saç dökülmeleri içinmiş.
ben yaklaşık iki senedir bioblas kullanıyordum memnumdum ama canım hiç bir kozmetik şampuan türü saç dökülmesini engellemez..şuan ben sırf doğal diye dalin kullanıyorum öneririm..
ben bu konu ıcın doktora bıle gıtmıstım mevsımsel oldugunu soylemıstı daha sonra kestırdım saclarımı buyuk olcude durdu saclarım cok yıpranmıstı..o donem bıtkılse sampuan da kullandım fakat ıyı gelmedı bana..bıoblas ve bıoobısı bı ara kullanmıstım ıyı olabılır fakat benım önerim kesınlıkle sbamed canım o sampuan bana cok yaradı dokulmem zaten durmustu ama saclarımı cok parlattı ve canlandırdı..glıssı yıllarca kullandım cok guzeldır ama sıvı spreyı sakın dıplere sıkma dokulmeyı hızlandırır
sonuçta tüm şampuanlar kimyasal içerikle dolu bence onlar saçı besleyemez..bebe şampuanı en azından o kadar kimyasallar içermiyor..ben o kadar çok şey denedim ki artık tamamen doğal şeylere döndüm..
sarımsaklı şampuanda iyi gelebilir saç dökülmesine..
Tresan bitkisel bir şampuan zaten kimyasal değil. Glissi bende kullandım epey. Diplerinede sıktığım oldu bunu göz önünde bulundurucam. Teşekkür ederim. Mevsimsel saç dökülmesi için süre 1 haftaymış ama 1 haftayı geçti 15 gün oldu. Sebamedte aklımda olmadı onu deniycem.:)
Ben çıt çıt kullanıyorum ve hafta içleri sabah çok erken kalktığım için geceden saçlarıma çıtçıtları takıp arkadan at kuyruğu topluyorum o şekilde kullandığım için ve 2-3 gün hiç açmıyorum saçlarımı bozulmuyolar diye. Acaba 2-3 gün sonra açtığım için mi bana çok geliyor diyo düşünüyorum. Sonuçta her gün 50-100 tel saç ölüyor ve kendini bırakıyor.
doğum sonrası ilk 4 ay saçlarımda aşırı dökülme oldu. Neredeyse kel kaldım diyebilirim. Kafama taktıkça stresten daha fazla dökülüyordu. İnternnetten bıoblas ı buldum ve denemeye karar verdim. İnanması güç ama kullanmaya başladığımdan bu yana dökülmelerim durdu. yaklaşık2,5 senedir de neredeyse tüm serisini kullanıyorum. şuana kadar kullandığım ürünlerde en etkisi..