• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Bioblas sarmaşık özlü şampuana çamterebentin koydum...

necan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
18
0
0
İstanbul
Dün aldım şampuanı 9 tl içine çamterebenti koydum...ablamın arkadası şampuana eklemiş hızlı uzatıyormuş hemen aldım dünden itibaren denemeye basladım.memnun kalırsam şacım uzarsa paylaşcam bu arada çamterebenti kullanıp memnun kalan varmı...varsa yorumlarınızı beklıyorum..inşallah hepimiz birgün rapunzel oluruz.

arada sırada bır kur uyguluyorum.ondanda cok memnunum paylasayım hakıkı zeytın yagını benmari usulu eritiyorum içine bir yumurta sarısı ekliyorum 1 yemek kassıgıda bal ıyıce karıstırıyorum diplere uçlara yediriyorun poşetleyip 2 3 4 bılemedın 5 saat bekletıyorum parlak dokulmeyen saçlar cok memnun kaldım sureklı yapıyorum Yumurta özellikle riboflavin (B2 vitamini) açısından zengin oldugu için saçı besliyor.

Dün aldım şampuanı 9 tl içine çamterebenti koydum...ablamın arkadası şampuana eklemiş hızlı uzatıyormuş hemen aldım dünden itibaren denemeye basladım.memnun kalırsam şacım uzarsa paylaşcam bu arada çamterebenti kullanıp memnun kalan varmı...varsa yorumlarınızı beklıyorum..inşallah hepimiz birgün rapunzel oluruz.

canım dediğim gibi ben bemiks kattım bitane gayet iyi gidiyo..paylaşımını bekliyorum dört gözle daha önce hiç ç.terebendi kullanmadım inş güzel uzatır şampuanla birlikte meraklandım bi an önce bekliyom fotonu ona göre :1:

kızlar sonuç olarak memnun kalan oldu mu bu şekilde ç.terebendinin saçı yıprattığını duydum malesef siz ne alemdesiniz görüşünüz nedir bu konuda sizce yapsam mı bende bööle bişi..

canım çamterebentini esans oldugu için eğer tek başına kullanılırsa saça ağır gelir ve kurutur ama şampuana katılarak kullanılırsa uzatır ve dökülmeyi durdurur ben her şampuanıma bi kapak koyuyorm herkese de tavsiye ederim :)

canım çamterebentini esans oldugu için eğer tek başına kullanılırsa saça ağır gelir ve kurutur ama şampuana katılarak kullanılırsa uzatır ve dökülmeyi durdurur ben her şampuanıma bi kapak koyuyorm herkese de tavsiye ederim :)
bazı topiklerde mahvettiğini filan sölemişler acaba fazla mı katılıyo ondan mı :26:
bende almayı düşünüyorum çok aklım karıştı nedense bi yanımda umutlu yani al diyor :1:

bazı topiklerde mahvettiğini filan sölemişler acaba fazla mı katılıyo ondan mı :26:
bende almayı düşünüyorum çok aklım karıştı nedense bi yanımda umutlu yani al diyor :1:

aynen o yüzden de olabilir çünkü dediğim gibi esans oldugundan dolayı fazla kullanmak da zararlı 750 mllik şampuana 1 kapak yetiyo mesela

aynen o yüzden de olabilir çünkü dediğim gibi esans oldugundan dolayı fazla kullanmak da zararlı 750 mllik şampuana 1 kapak yetiyo mesela

tamam canım söylediklerinden sonra alıp bi denemeye karar verdim
aslında uzatması neyse de saçlarımı şöle dolgun gür gösterirse çok sevinicem
hep gürlük için kullanıldığını duymuştum inş işime yarar sağol canım..

tamam canım söylediklerinden sonra alıp bi denemeye karar verdim
aslında uzatması neyse de saçlarımı şöle dolgun gür gösterirse çok sevinicem
hep gürlük için kullanıldığını duymuştum inş işime yarar sağol canım..

ben saçlarım çok ince telli oldugu için ben kabartmadan dolgun görünmüyolar malesef :) ama onun dışında ben ilk kullandıgımda daha ilk haftadan kepeği ve dökülmeyi durdurdu. o yüzden ilk kullandıgımdan beri her şampuanıma cam terebentini eklemeyi ihmal etmiyorum :) en kısa sürede sende al canım dediğim gibi 750mle bi kapak yetiyo zaten agır bi kokusu var fazla koymaya gelmiyo :)

ben saçlarım çok ince telli oldugu için ben kabartmadan dolgun görünmüyolar malesef :) ama onun dışında ben ilk kullandıgımda daha ilk haftadan kepeği ve dökülmeyi durdurdu. o yüzden ilk kullandıgımdan beri her şampuanıma cam terebentini eklemeyi ihmal etmiyorum :) en kısa sürede sende al canım dediğim gibi 750mle bi kapak yetiyo zaten agır bi kokusu var fazla koymaya gelmiyo :)

evet canım ööleymiş kokusu..
çok sevindim sana iyi gelmesine benimde saçlarım çok ama ince tellidir
umarım banada iyi gelir..sölediğin miktarı şampuanıma uyarlayıp eklicem artık bende..

evet canım ööleymiş kokusu..
çok sevindim sana iyi gelmesine benimde saçlarım çok ama ince tellidir
umarım banada iyi gelir..sölediğin miktarı şampuanıma uyarlayıp eklicem artık bende..

benimde çok ince telli canım inşallah sana da iyi gelir sende dene bakalm :)

canım bu şampuan heryerde satılıyor mu marketlerde falan yada sadece eczanelerde mi.birde yumuşak yapıyormu saçları kuru kuru yapıyorsa zaten kuru saçlarım iyiyce kurumasın :)

canım bu şampuan heryerde satılıyor mu marketlerde falan yada sadece eczanelerde mi.birde yumuşak yapıyormu saçları kuru kuru yapıyorsa zaten kuru saçlarım iyiyce kurumasın :)

Aktarlardan bulabilirsin (:

benim saçım da bi değişiktir bi kısmı kuru filan ama bence al canım güzel yani bana yaradı gürlük vs konusunda da iyi geldi
bu arada her yerde satılıyo marketlerde filan..ilk olarak 2si bi arada yazıyo üstünde onunla başla derim diğeri kremsiz o belki iyi gelmeyebilir ama bu kremli dediğimde saç kremi gibi değil yani hoş bi dokusu var inş iyi gelir canım..

bu arada ben başlıkta bioblas sarmaşık özlüyü görünce topikleri karıştırdım ve atladım :1:
evet şampuan iyi ama ben ç.terebentini denemedim onda henüz yanlış olmasın..

Bende bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum. Çam terebentin katmayı düşünüyorum ama bioblas saç uzatıcı bi formül olduğu için çam terebentin içeriğini değiştirip olumsuz yada kötü bi sonuç verir mi diye şüpheliyim.. Senin saçında bi gelişme var mı? (:

Bende bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum. Çam terebentin katmayı düşünüyorum ama bioblas saç uzatıcı bi formül olduğu için çam terebentin içeriğini değiştirip olumsuz yada kötü bi sonuç verir mi diye şüpheliyim.. Senin saçında bi gelişme var mı? (:
ben henüz bunu yapmadım ama zaten ç.terebendinin bitkisel şampuanlara katılmasının daha yararlı olduğunu duymuştum ve bencede öle olmalı bence gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin canım zaten bioblas ekstra bişilerle daha etkili oluyor ben mesela sinameki kürü yaptığım dönemde onuda kullandım ve ikisi birlikte çok iyi sonuç sağladı

ben henüz bunu yapmadım ama zaten ç.terebendinin bitkisel şampuanlara katılmasının daha yararlı olduğunu duymuştum ve bencede öle olmalı bence gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin canım zaten bioblas ekstra bişilerle daha etkili oluyor ben mesela sinameki kürü yaptığım dönemde onuda kullandım ve ikisi birlikte çok iyi sonuç sağladı

Bende şu anda bi yandan sinemaki kürünü yapıyorum. Tamam o zaman koyuyorum çam terebentini umarım saçlarım en kısa zamanda uzar. Teşekkürlerrr (:

Back