Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bioalcamid dolgu yaptırdım hayatım mahvoldu yaptıran kişiler var mı içinizde şuan çok ciddi mahkemelik boyuttayım 1 senedir her gün onca tedaviye rağmen daha kötü oldu yaptırıp mağdur olan varsa lütfen bana ulaşsın
Bioalcamid dolgu yaptırdım hayatım mahvoldu yaptıran kişiler var mı içinizde şuan çok ciddi mahkemelik boyuttayım 1 senedir her gün onca tedaviye rağmen daha kötü oldu yaptırıp mağdur olan varsa lütfen bana ulaşsın
Bende los deline yaptırmıştım 8 aydır tedavi sürecindeyim bu bioalcamid hala merdiven altı yerlerde kullanılıyor az önce durra klinik isimli yerle arayıp tartıştım bu tarz yerleri bulup müşteri gibi gidip tek tek şikayet etmeli
Herkese iyi Akşamlar, ben maalesef yaklaşık 2 yıl önce kalici dolgu yaptırdım. Bana bunu yapan kişi kendisi Doktor olduğunu söyleyip doktor olmayan biri. Bunlar İzmir’de , İstanbul’da, Mersinde, Ankara’da işlem yapıp kadinlarin hayatını mahvettiler. Ben 2 yıldır gezmedigim doktor kalmadı. Dolgu hertarafa yayıldığı için , doktorlar bu sorumluğu alıp yardımcı olmak istemiyorlar. Hayatimin en büyük yanlışını yaptım. Çok acı çekiyorum.
Arkadaşlar aranızda bunları yaşayan varsa lütfen benimle iletişime geçsin,