- 12 Ağustos 2014
- 663
- 559
- 158
- 37
Evet maalesef genetik etkenler devreye giriyor,bende herşeyi yapmama rağmen çatlamaya engel olamadım,geçtiğimiz ay karın germe yaptırarak kurtuldum iğrenç çatlaklarımdanhamileliğimin ilk ayların basladım kullanmaya ona ragmen komple catladım yani ne alırsan al catlayacagı varsa catlıyor bende watsons tan almıstım 25 falandı galiba
Organik olan catlaklar için ne kremi varçatlaklar için mi alacaksın? biraz pahalı ama organik olanları tavsiye ederim sana, hem çok bereketli oluyorlar. ben 4. aydan beri kullanıyorum, 2. şişeyi daha yeni aldım.
gerçi bu işler daha çok genetik. bir arkadaşım, o kadar yağ kullandı, yine çatlakları oldu, kullanmasa muhtemelen daha fazla olacaktı, komşum ise ne yağ ne bişi kullandı, hiçbir çatlaması olmadı.
bu biraz da cilt tipiyle alakalı heralde, yağlı ciltler daha çok nemli tuttuğu için karın bölgesi çatlamaları engelliyor
Ben karnım büyümeden başladım bio oil kullanmaya ama 4. Aydan sonra çatlamaya başladı. Bütün karnım çatladı bana faydası olmadı sadece kaşıntıya iyi geliyor. 3'lü paketi vardı promosyonlu 50tl 'di. Artık öyle satılmıyor sanırımBio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle çatladı heryerim benimde şimdi bişey duydum onu araştırıyorum doğru mı die algae yosun özü yağı sözde çatlağı yok ediyomuşhamileliğimin ilk ayların basladım kullanmaya ona ragmen komple catladım yani ne alırsan al catlayacagı varsa catlıyor bende watsons tan almıstım 25 falandı galiba
Aynen öyle çatladı heryerim benimde şimdi bişey duydum onu araştırıyorum doğru mı die algae yosun özü yağı sözde çatlağı yok ediyomuş
MerhabaYok öyle bişey. Asla Algae Yosun Yağı çatlaklara iyi gelmiyo. Para tuzağı.. Büyük umutlarla aldım 20 gündür düzenli kullanıyorum ama büyük hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?