• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bio oil

Çatlağı önlemenin tek yolu vücudu nemli tutmak benim cildim de su içmediğimden aşırı kuru koyu renk çamaşır çıkardığımda bile derilerim havada uçuşur. O yüzden bio oşl bende pek bir işe yaramadı.

Neutroginanın body oilini aldım indirimde çıkınca daha iyi nemlendiren bir şey görmedim gerçekten?

-daha göbeğim çok büyümediği için çatlama sorunum yok ama ilerleyen zamanlarda olacaktır herhalde bende bio-oil kullanmayı düşünüyorum acaba doktorum bu konuda bir tavsiyede bulunur mu? sizin doktorlarınız tavsiyede bulunmuşmuydu? yoksa kendi tercihinize mi bırakıyorlar?

hamileliğimin ilk ayların basladım kullanmaya ona ragmen komple catladım yani ne alırsan al catlayacagı varsa catlıyor bende watsons tan almıstım 25 falandı galiba

bende hamileliğimin başından beri kullandım bio oili ama karnım alt taraftan çatladı ve çatlamayada devam ediyo üstelik annemde hiç böyle bişe olmamış yağ falanda kullanmamış tamamen insanın kendi vücuduyla ilgili sanırım.ama tabi yinede bişey yapmadan çatlamayı beklemekte yanlış.

hiç tavsiye etmem bikere görüntüsü bile insanı tatmin etmiyor kullandım 1 gr fayda görmedim :(

Ilk hamileligimde 3. Aydan itibaren khllandim. 32. Haftada catir catir catladim :)
Bu sefer evde var ama tenezul edip kullanmiyorum :D

bende şu an bio oil kullanıyorum bi şikayetim yok. tabii bunlar tek başına yeterli değil biliyorum su çok önemli vücudu içten nemlendirmek susuz bırakmamak lazım. ama ne yaparsan yap çatlağın varsa hazin sondan kaçınılmaz.

hamileliğimin ilk ayların basladım kullanmaya ona ragmen komple catladım yani ne alırsan al catlayacagı varsa catlıyor bende watsons tan almıstım 25 falandı galiba
Evet maalesef genetik etkenler devreye giriyor,bende herşeyi yapmama rağmen çatlamaya engel olamadım,geçtiğimiz ay karın germe yaptırarak kurtuldum iğrenç çatlaklarımdan:KK35:

çatlaklar için mi alacaksın? biraz pahalı ama organik olanları tavsiye ederim sana, hem çok bereketli oluyorlar. ben 4. aydan beri kullanıyorum, 2. şişeyi daha yeni aldım.

gerçi bu işler daha çok genetik. bir arkadaşım, o kadar yağ kullandı, yine çatlakları oldu, kullanmasa muhtemelen daha fazla olacaktı, komşum ise ne yağ ne bişi kullandı, hiçbir çatlaması olmadı.

bu biraz da cilt tipiyle alakalı heralde, yağlı ciltler daha çok nemli tuttuğu için karın bölgesi çatlamaları engelliyor
Organik olan catlaklar için ne kremi var

Bende gebelikte çatlakları engellemek için kullanıyorum kokusu güzel ama vıcık vıcık bildiğin yağli pehlivan gibi hissediyorum kendimi.Vücutta emilimi biraz zor harici olarak şimdilik bi faydasını görmedim zaten 1 aya yakındır kullanıyorum.Bende watsonstan aldım 3 lü set halinde 59 tl idi

Bio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben karnım büyümeden başladım bio oil kullanmaya ama 4. Aydan sonra çatlamaya başladı. Bütün karnım çatladı bana faydası olmadı sadece kaşıntıya iyi geliyor. 3'lü paketi vardı promosyonlu 50tl 'di. Artık öyle satılmıyor sanırım

Ben kullandım ve çok memnun kalmıştım.Çatlakrımın geçmesinde yardımcı oldu.Gratisten alabilrsin ben ordan almıştrım :]

Aynen öyle çatladı heryerim benimde şimdi bişey duydum onu araştırıyorum doğru mı die algae yosun özü yağı sözde çatlağı yok ediyomuş

Aynen öyle çatladı heryerim benimde şimdi bişey duydum onu araştırıyorum doğru mı die algae yosun özü yağı sözde çatlağı yok ediyomuş

Yok öyle bişey. Asla Algae Yosun Yağı çatlaklara iyi gelmiyo. Para tuzağı.. Büyük umutlarla aldım 20 gündür düzenli kullanıyorum ama büyük hüsran

Yok öyle bişey. Asla Algae Yosun Yağı çatlaklara iyi gelmiyo. Para tuzağı.. Büyük umutlarla aldım 20 gündür düzenli kullanıyorum ama büyük hüsran
Merhaba
20 günde hiçbir krem etkisini göstermez. Düzenli olarak 2-3 ay kullanmak sabırlı olmak gerekiyor çatlaklar için

Algae Yağını kullanmaya Eylülde kullanmaya başladım ve Kasım ayına girdik. Değişen hiçbirşey yok. Etkisi yok. Ben tavsiye etmiyorum. Para tuzağı..

Bio Oil Çatlak yağınıda kullandım. Algae yosun yağına göre çok çok daha etkili. Cilde çok iyi geliyor. Ben banyoda tam kurulanmadan biraz ıslakken bio oili sorunlu bölgeye sürüyordum ve masaj yapıyordum en azından yumuşacık oluyodu ve cildim yağı emiyodu. Sonrada giyiniyodum tüm gün vücudumda kalıyodu. Turuncukasadan almıştım. Hemde uygundu şimdi fiyatlar değiştimi bilmiyorum. Bio Oili tavsiye ederim

Back