• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bio oil

esrayasin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
11
0
1
İstanbul
Bio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi

çatlaklar için mi alacaksın? biraz pahalı ama organik olanları tavsiye ederim sana, hem çok bereketli oluyorlar. ben 4. aydan beri kullanıyorum, 2. şişeyi daha yeni aldım.

gerçi bu işler daha çok genetik. bir arkadaşım, o kadar yağ kullandı, yine çatlakları oldu, kullanmasa muhtemelen daha fazla olacaktı, komşum ise ne yağ ne bişi kullandı, hiçbir çatlaması olmadı.

bu biraz da cilt tipiyle alakalı heralde, yağlı ciltler daha çok nemli tuttuğu için karın bölgesi çatlamaları engelliyor

aslında önemli olan o bölgeyi nemli tutmak yani bio oil in hiç bi ekstra özelliği yok bence karın bölgene hafifi bir masajla doğal zeytinyagı bile sürsen aynı etkiyi görürsün birde sonucta bebeginide düşün oda bu yağlardan etkilencek

ben şu an 18. haftama girdim canım hamilelikte ilk andan itibaren biooil kullanıyorum. zaten daha önce vücudumda bol bol çatlak vardı sanki onları hafifletti gibi. daha karnım da pek çıkmadı ama hiç yeni çatlağım olmadı. ve missss gibi kokuyor... :))

Ben bio oil kullandım ve hala kullanıyorum inanılmaz sonuçlar elde ettim. Hem cildim için hemde çatlak için vazgeçilmez bir ürün Kesinlikle memnun kalırsın.

ben kullanmadım ama kız kardesim hamileliği boyunca kullandı çok etkili hem catlak konusunda hemde iyi bir nemlendirici ben ce çok başarılı bi ürün :)

ben kullanmadım ama kız kardesim hamileliği boyunca kullandı çok etkili hem catlak konusunda hemde iyi bir nemlendirici ben ce çok başarılı bi ürün :)
fiyatı 25 tl su an cok güzel bi kampanya yapmışlar 3 adet 59 tl bence kacırmayın ;)

Çok hızlı kilo alıp vermekten dolayı kalçamda ve belimde çatlaklar vardı. Eczanede düzenli olarak günde 2 kez sabah akşam kullanmam gerektiğini söylediler. 2 ay sonunda belirgin farklar vardı, şu an 4 ay olmasına rağmen hiç bırakmak istemiyorum, kullandıkça çatlaklarımda daha da iyileşmeler oluyor. Fiyatı 25 TL diye biliyorum. Ama geçen gün Gratis'te bir kampanyasını gördüm 3 adet ürün 75 TL yerine 59 TL, epey makul bir fiyata geliyor.

Çok hızlı kilo alıp vermekten dolayı kalçamda ve belimde çatlaklar vardı. Eczanede düzenli olarak günde 2 kez sabah akşam kullanmam gerektiğini söylediler. 2 ay sonunda belirgin farklar vardı, şu an 4 ay olmasına rağmen hiç bırakmak istemiyorum, kullandıkça çatlaklarımda daha da iyileşmeler oluyor. Fiyatı 25 TL diye biliyorum. Ama geçen gün Gratis'te bir kampanyasını gördüm 3 adet ürün 75 TL yerine 59 TL, epey makul bir fiyata geliyor.

Merhaba
Bio-oil i düzenli kullanimda oluşmuş çatlak ve yara izlerinde başarılı bir üründür. Kullanim süreniz uzun da olabilir sabırlı olmak ve düzenli kullanmak gerekiyor. Fiyatı 25 tl dir. Dediginiz gibi 3 lü ekonomik ambalajlari çıktı, eczanelerden de temin edebilirsiniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bio oil yağını watsans tan 25 tl ye aldım çatlaklarım çok fazla boyu çok küçük kalça ve bacak için kullanıcam para oyunu gibi geldi bilmiyorum 1 kez kullandım ama bitmesin hemen dye az sürüyorum eee az sürüncede etki etmiyor kalçama bayağı bi sürmek gerekiyor boyu minnacık bide günde iki kez dyor 3 ay kullanmak gerekliymiş etki edebilmesi için ayda 3 -4 şişe bitirmek gerekir ki anca nemlensin vücut

Bende kullanmıştım,fiyatına göre güzel bir ürün,clarins huil oil kullandım son aylarda o biraz pahalı ama oldukça etkili:)

Back