Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslında önemli olan o bölgeyi nemli tutmak yani bio oil in hiç bi ekstra özelliği yok bence karın bölgene hafifi bir masajla doğal zeytinyagı bile sürsen aynı etkiyi görürsün birde sonucta bebeginide düşün oda bu yağlardan etkilencekBio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi
Bio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi
ben kullanmadım ama kız kardesim hamileliği boyunca kullandı çok etkili hem catlak konusunda hemde iyi bir nemlendirici ben ce çok başarılı bi ürün :)Bio oil istiyorum kullanıp memnun kalan varmı? Bide fiyatina baktim 25 tl diyo 18.75 filan diyo hangisi dogru eczanedede 38 tl nerden alabilirim en uyguna bilen varmi
fiyatı 25 tl su an cok güzel bi kampanya yapmışlar 3 adet 59 tl bence kacırmayınben kullanmadım ama kız kardesim hamileliği boyunca kullandı çok etkili hem catlak konusunda hemde iyi bir nemlendirici ben ce çok başarılı bi ürün :)
Çok hızlı kilo alıp vermekten dolayı kalçamda ve belimde çatlaklar vardı. Eczanede düzenli olarak günde 2 kez sabah akşam kullanmam gerektiğini söylediler. 2 ay sonunda belirgin farklar vardı, şu an 4 ay olmasına rağmen hiç bırakmak istemiyorum, kullandıkça çatlaklarımda daha da iyileşmeler oluyor. Fiyatı 25 TL diye biliyorum. Ama geçen gün Gratis'te bir kampanyasını gördüm 3 adet ürün 75 TL yerine 59 TL, epey makul bir fiyata geliyor.