Merhaba 2000 yılında bacaklarıma kızgın yağ döküldüğünden diz üstünden diz altına izler kalmıştı.Cildim çok hassas ve alerjik olması nedeniyle bircok urun denememe rağmen hep hüsran olmuştu.2 yıl önce estetik doktoruna da göstermeme ragmen uzun sure geçmiş duzelmez bu demişti.Bu da yetmezmiş gibi yaklaşik 2 bucuk yıl once cildimde stresten ötürü sivilceye benzeyen giderek büyüyen ve aylarca geçmeyen kabarcıklar çıkmışti.DOktorun verdiği ürunler güneş kremi kullanmama rağmen yüzümde leke bırakmışti.Bıyık,yanak,burun ve alın bölgemde fazlaca lekeler vardı.O kadar çok ürün kullandım ki inanamazsıniz.O da yetmedi prp ,mezoterapi ve kimyasal peeling yaptırdım ama yüzüm gittikçe daha kötü oldu.Yıllar önce henüz Türkıyede olmamasına rağmen çatlaklarım ve batıklarım yüzünden gittigidiyordan reklamıni gordügüm bio oil almıştım.Yaklaşik bir ay kullanmıs ama ozamanlar cok pahalı olduğu için çatlaklarimda azalma görmeyince bırakmıştım.O dönem yine başka yurt dışı kaynaklı bacaklarımdaki izler için bir krem de kullandığım için hafif azalan lekelerimi ona bağlamıstim.Daha sonra yine kullanmama rağmen o krem etki etmemiş berbalde daha fazla açılmıyor diye bu kremi kullanmayı bırakmıstim.Gecen yıl yine batıklarım olduğu için artik daha ucuz ve kolay bulunabilir olduğu için indirimden bio oil almış ve gunde iki defa sürmüştüm.Ve inanamazsınız lekelerim azaldı ve hatta yer yer yok oldu.Dızlerim hep koyuydu o bile açıldi.Bebeklikten kalma izlerime de iyi geldi.Veeeee en guzeli yuzumde gecmeyen o lekeler azaldı ve bazi yerlerde geçti.Keşke daha önce keşfetseymişim.O kadar tedavi ve param boşa gitti.Genelde yazmam ama belki siz de benim gibi artık ümitsizliğe kapıldıysaniz belki bir faydam dokunur diye.Lütfen duzenli ve temiz cilde uygulayın.Günde iki kere.Tabii ki peelinginizi eksik etmeyin haftada 2 kere.Gunes koruyucu olarak Solante pigmenta kuulnıyorum.Lekdleri kapatmak için Mıssha nı gunes koruyuculu bb krem ve jane iradale nin sfs li mineral pudrasını kullaniyorum.Pudrayi bana bir uzman önerdi.Izmirde yaşıyorum.Çok sicak ve aşırı terlediğim.için gün içinde makyajımi surekli temizleyip gunes kremimi tazeleyemedigım zaman onu makyaj üzeri kulkanıp yenilyebilirsin demişti.