binnazda fal baktiranlar cikiyor mu şevdar avaza baktirdim

O tarz uygulamalarda öncesinde sizden tüm bilgilere erişmek için izin istiyorlar fark ettiyseniz.
Yani sizin mesaj yazışma vs hepsine ulaşma imkanları var.
Dolayısıyla sizin hayatınızla ilgili doğru bilgiler vermesi çok normal kanmayın inanmayın yani

Yanlış yerde konu, forumda burçlar fal bölümünde Binnaz başlığı var oraya yazabilirsiniz

Çıkıyor çıkıyor, hatta ibanını ver hesabına para bilr yatırıyorlar:)
Ver kızz ver çekinme:))))

Bunun için forumda bölüm var. Orda binnazda ki falcılar var, yorumlara bakabilirsiniz

arkadaşlar insan kötü zamanlarda arayışta oluyor böyle ama bunlar boş işler

Zisana, sevdar, avaza falan bunlar ne? Ben gicbirsey anlamadim fal haricinde

O zaman ben de şeyi sorcam.
Astrolojiden anlayan var mı ya, kuzey ay düğümüm yay ama hayatım hep şanssızlığa gidiyor.

O zaman ben de şeyi sorcam.
Astrolojiden anlayan var mı ya, kuzey ay düğümüm yay ama hayatım hep şanssızlığa gidiyor.
ben astrolojiye baya ilgiliyim, yakın zamanda derse de başlıycam ama bi tek kuzey ay düğüm ile alakalı bişe değil şans. jüpiniz hangi burçta, onun aldığı açılar falan önemli. mesela jüpi başak, oğlak ilk aklıma gelen kendi şansını yaratan burçlar denir. altın tepside gelmez şans. benim başak hep uğraşır hasatını alırım, gökten şans düşmez.

Özelinize damladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…