Binnaz Abla

Bana da çıkmadı Kemal Devrim.Ama adamın hiç olumsuz yorumu yok.Nasıl oluyor anlamadım.
Bence şöyle oluyor ve bunlardan biri de benim ondan diyorum. Bir kere baktırdım . Sorulan sorudan yola çıkıp istediğimiz şeyleri söylüyor o coşkuyla veriyoruz yıldızları. Birde şu var bence diğer yolladığımız falları görebiliyorlar soruları okuyabiliyorlar. Genel söylüyorum bunu.

Kızlar ben de deneyimlerimi yazayım

Falsepeti: Genel geçer fallar, hiçbirinin spesifik bir şeyler söylediği yoktu. Para kaybı...
Tellwe: Kaan'a kahve atmıştım, fena değildi... söyledikleri çıkar mı diye bekliyorum.
Basirly: Renan, Akın, Duygu favorim bunlar nokta atışı yorum yapıyorlar. Lafı dolandırmadan yorumluyorlar. Verdikleri vadelerde işle alakalı özellikle çıkanlar oldu. İşle ilgili şeyleri Renan'a daha çok soruyorum.
Binnaz: Asenat, Sezgi bunların bildiği şeyler oldu bende ama anda daha iyiler.
Falkafe: Selman Dinler'e fal gönderdim o beni baya şaşırttı. Cuma günü görüşeceğim kişinin ismini bildi. Güzel bir başlangıç yaşayacaksın yazmıştı. Dediği gibi de oldu

Ben de sırf burdan denk gelip girdim siteye ilk falımı Alev Zen adlı yorumcuya baktırdım. Çoğu kişi pahalıydı. Puanı da öyle çok yüksek değildi baya tereddüt ettim fakat gayet başarılı bir fal baktı. Şimdiye kadar dediği şeylerden biri çıktı. Enerjisini de çok sevdim. Başka tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı kim var?

Binnazda fal baktırmayalı 2 ay olmuş ama kredi kartı borçları halen bitmedi.Bir eksikliğini duymuyorum artık pişmanlık da yaşamıyorum.Demek ki bunu yaşamak gerekirmiş diyorum.Allahtan dileğim tekrar aynı yanılgıya düşmemek.Darısı tüm bırakmak isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…