- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
-
Bir de yok kullanmayacaklar diye yalan söyleniyor.Onlar oy kullanmasa da sonuç belli..
Nedir bu Suriyeli takintiniz hala anlamış değilim...
Pek âlâ takıntı..Bir de yok kullanmayacaklar diye yalan söyleniyor.
Vatan kaçkını Suriyesiz den benim ne farkım kaldı? Bu takıntı değil. Benim ülkem 3 harfli ABD senaryolarının sahnesi olmamalı.
Ben mecburmuyum Suriyeli beslemeyeOnlar oy kullanmasa da sonuç belli..
Nedir bu Suriyeli takintiniz hala anlamış değilim...
Söz konusu Suriyeli olunca hemen herkes atakta bekliyor.. çok sıkıcı gerçekten..Ben mecburmuyum Suriyeli beslemeye
Benim çocuğumun geleceği hakkında söz haklarının bulunması ne münasebet !
Neresi sıkıcıSöz konusu Suriyeli olunca hemen herkes atakta bekliyor.. çok sıkıcı gerçekten..
Pek âlâ takıntı..
Yeri geldi mi bal gibi savunulan abd mı
ayNeresi sıkıcı
Babalarının hayrına mı aldılar Suriyelileri sizce
Yavaş yavaş çıkıyor işte meydana
Aynen öyle gelsin oylar değil miNeresi sıkıcı
Orasını Allah bilir..Neresi sıkıcı
Küçük Ortadoğu projesini avuçların patlayana kadar alkışlamazsan düşmezsin korkma.Orasını Allah bilir..
İnşaallah bizler onların haline dusmeyiz..
.. her neyse.
Polemik yaratmaya gerek yok...
Hangi konuda konu açıp açmayacağımız kime kafayı takıp takmayacağımız sizi ilgilendiren bir konu değil. Burası Siyaset Meydanı. Kaynak belirttiğim sürece istediğim haber başlığını açabilirim.
Bu fundamenatalizmin ve oryantalizm in sonucu. Vatan duygusunu siliyor bu ideolojiler beyinlerden. Nerde nefes alırsan orası vatanındır felsefesi benimsetiliyor.Türkvatandaşı olduysa kullanır bu her yerde geçerli...eşim alman vatandaşlığına geçti almanyada oyunu kullanıyor...tabiki kolay geçmemesi lağzım vatandaşlığa orası ayrı konu...bide benim vatanımda savaş olacak eşimi bırak ben bile mücadele veririm...bunlarda öyle bir zihniyet yok adam oturup nargilesini içiyor,çocuk yapıyorlar,o savaşda nasıl canın çekti
Bu en son vatandaşlık alanların sayısı. Bundan öncesi... ohoo...30 bin oy...
Zaten 25 bin oy bir millet vekiline denk geliyor. Milyonların oy kullandığı bir seçimden bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?