• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binlerce Suriyeli Seçimde Oy Kullanacak

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.799
348
Binlerce Suriyeli 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak!
24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde, vatandaşlık hakkı kazanan 30 bin Suriyelinin oy kullanıp kullanamayacağı sorusu yanıt buldu. Son dakika habere göre, Başbakan Binali Yıldırım, Suriyelilerin seçimde oy kullanacaklarını açıkladı.

"30 BİN SURİYELİ OY KULLANACAK"

Başbakan, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde vatandaşlık hakkı kazanan yaklaşık 30 bin Suriyelinin oy kullanacağını açıkladı.

HDP'nin PKK esaretinden kurtulmadıkça Türkiye'nin geleceğine ışık olamayacağını belirten Yıldırım, "PKK ile işimiz olmaz. Onun güdümündeki HDP ile hiç olmaz" dedi.

Kaynak: https://m.mynet.com/binlerce-suriyeli-24-haziran-secimlerinde-oy-kullanacak-secim-4205172

Onlar oy kullanmasa da sonuç belli..
Nedir bu Suriyeli takintiniz hala anlamış değilim...
Bir de yok kullanmayacaklar diye yalan söyleniyor.
Vatan kaçkını Suriyesiz den benim ne farkım kaldı? Bu takıntı değil. Benim ülkem 3 harfli ABD senaryolarının sahnesi olmamalı.

Türkvatandaşı olduysa kullanır bu her yerde geçerli...eşim alman vatandaşlığına geçti almanyada oyunu kullanıyor...tabiki kolay geçmemesi lağzım vatandaşlığa orası ayrı konu...bide benim vatanımda savaş olacak eşimi bırak ben bile mücadele veririm...bunlarda öyle bir zihniyet yok adam oturup nargilesini içiyor,çocuk yapıyorlar,o savaşda nasıl canın çekti :KK57:

Kimin ne için korktuğu apacik ortada..
Vallahi komik oluyo artık..
Bence Suriyeliler icin konu açma yasaklanmali..
Savunanlar savunmayanlar olarak ikiye ayrılır. Polemiğe girmeye gerek yok.. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen .
Hangi konuda konu açıp açmayacağımız kime kafayı takıp takmayacağımız sizi ilgilendiren bir konu değil. Burası Siyaset Meydanı. Kaynak belirttiğim sürece istediğim haber başlığını açabilirim.
Çok meraklıysanız siz de Suriyelilere yardım kampanyası başlatın.

Türkvatandaşı olduysa kullanır bu her yerde geçerli...eşim alman vatandaşlığına geçti almanyada oyunu kullanıyor...tabiki kolay geçmemesi lağzım vatandaşlığa orası ayrı konu...bide benim vatanımda savaş olacak eşimi bırak ben bile mücadele veririm...bunlarda öyle bir zihniyet yok adam oturup nargilesini içiyor,çocuk yapıyorlar,o savaşda nasıl canın çekti :KK57:
Bu fundamenatalizmin ve oryantalizm in sonucu. Vatan duygusunu siliyor bu ideolojiler beyinlerden. Nerde nefes alırsan orası vatanındır felsefesi benimsetiliyor.

Back