Merhabalar .. ❣❣
Burda gebeliği benim gibi bekleyenler , isteyenler var biliyorum . Bir çoğunuz ile tanışığız. Bir çoğunuz da açılan topiclerden beni tanıyabilir. Çok şükür hamileyim .Öğrendiğim andan itibaren kafamda kavak yelleri . Rabbime her gün şükrediyorum . Çünkü öyle umutsuz bir zamanda bu haberi aldım ki .. artık olmayacak diyordum . Gelelim hikayeme , bu süreçte yaşadıklarıma , yaptıklarıma ..
☘ 2017 senesinde bebek istemeye başladık . Artık zamanı gelmişti bize göre . Hemen olacaktı ya çünkü . 2017 ‘nin ocağında başladığımız bu yolculuk istediğimiz gibi gitmedi . Doktora kontrole gittim bir sorun yoktu . Eşim muayene oldu onda da yoktu bir sorun ama olmuyordu. Böylece bir senemiz bitti.
☘2018 yılına daha umutla başladık . İş hayatım çok yoğundu . Bu yoğunluktan kurtulmak adına işi bıraktım ve tekrar doktora gittim . Bir sorun yoktu beklememi söyledi yine . Geçen yıl Temmuz ayında muayene olmuştum ve Ağustos’ta hamileydim . Eşimle öyle mutlu olduk ki .. sonunda olmuştu .. hemen doktora gittik değerim 505 ti ama iki gün sonra 80 oldu ve kimyasal gebelik geçirdim . O kadar üzüldüm ki. Eşime sarılıp ağladığım o an hala hatırımda. Burada tek hatam hemen ailelerimize söylemekti .
☘Aralık ayında başka bir doktora gitmeye karar verdik. Bir sorun var ve bize tedavi ne olacaksa olsun dedik adeta . Ama doktorumuz o kadar samimiydi ki . Allah razı olsun eşimle beni öyle güzel teselli etti ki . O odada konuşurken içimiz ferahladı diyebilirim . İnş bir dahaki sefer hamile olarak bekliyorum sizi dedi ☘Bundan sonra artık tevekkül ettik . Hep dua ettik diyebilirim size ve şükrettik . Arada bana geliyorlardı bazen . Ağlıyordum oturup . Sonra da kendi kendimi teselli ediyordum .
☘Mart ayında instagramda çokça meşhur bir macun var . C-life . Onu kullanmaya başladım . 2 kutu aldım ve iki kutuya 3 ayda tükettim . Ramazan ayı geldi Haziran’da artık kullanmadım çünkü üç ay geçmişti ve hiç bir sonuç alamadım diyordum . Sadece adetlerim düzene girmişti . Çünkü adetlerim bazen 40 günü buluyordu. Bir de sürekli ceviz yedik son iki ay boyunca . Her akşam çayın yanında yediğimiz buydu. Böylece Haziran ayı bitti . Hatta doktoruma mesaj attım . Biz sabırla bekledik ama olmadı Hocam . Size ne zaman gelmem uygun diye . Adetimin 3. Günü gidecektim ve beklemeye başladım . Temmuz ayına girdik tamam dedim benim adetler yine uzadı . Hamile olacağımı asla aklımdan geçirmedim . Çünkü belirtim yoktu ki . 2 gün geçti . Dedim bir test yapayım zaten tertemiz çıkacaktı biliyordum . Testi yaptım ve baktım çok çok silik bir çizgi belirdi . İnanamadım test bozuk kesin diyorum içimden . Akşama doğru tekrar yaptım daha belirgin çıktı . Rabbime şükürler olsun nasip etmişti. İnanamadım . 2 gün arka arkaya test yaptım ve gittikçe koyulaştı. Eşimle sevinemedim bile . Şükrettik hala da şükrediyoruz..
☘Bu süreçte çok bunalımlar geçirdim . Arkadaşlarımla görüşmedim , bayramlar gelsin istemedim , oturmalara gitmedim . Tek destekçim eşim oldu . Allah ondan razı olsun . Sabırla bekledik , Rabbimden istedik. O ol dedi ve oldu . İnşallah isteyen , dileyen herkese nasip etsin .
☘Bir de bir dua okudum ara ara . Onu dA burada paylaşacağım. Dua dilinizden hiç düşmesin .
☘ Sormak istedikleriniz varsa severek cevaplarım.