Bıngıldak kapanmaması

gzm0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
47
13
25
Oğlum şuan 16 aylik bıngıldagı tam kapanmamış hafif sert ama tam değil bir sorun teşkil eder mi ?

Tam 2 yaşta tamamen kapanmıştı kızımın. Bas çevresi takibi sıkı yapılsın yeterli.

Oğlum şuan 16 aylik bıngıldagı tam kapanmamış hafif sert ama tam değil bir sorun teşkil eder mi ?
Doktorum 2 yaşa kadar kapanır demişti. Genel gelişimsel değerlendirme yapıp ona göre söylemişti bunu.

D vitamini devam dedi bizim doktorumuz, 18 aya kadar takip edilecekmiş..

Doktorum 2 yaşa kadar kapanır demişti. Genel gelişimsel değerlendirme yapıp ona göre söylemişti bunu.
Şuan gelişimi iyi gibi .anliyo dediklerimizi oyunlarda oynuyoruz 2 yaşa kadar süresi mi var yani

Tam 2 yaşta tamamen kapanmıştı kızımın. Bas çevresi takibi sıkı yapılsın yeterli.
Sağlık ocagindaki muayenelerinde sıkıntı olmadı ama .ocak ayında aşısı var yine o zaman yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Şuan gelişimi iyi gibi .anliyo dediklerimizi oyunlarda oynuyoruz 2 yaşa kadar süresi mi var yani
Bazı doktorlar 18. Aya kadar kapanmalı kesin diyor ama açıkçası bizim doktorumuz böyle demedi. Kendisi tecrübeli ona ds güveniyorum. Çocuğın her şey yolunda 2 yaşına kadar kapanır demişti genel değerlendirmesi de olumlu olunca. Yani her şey yolundaysa 2 yaşona kadar süresi var. D vitaminini de ihmal etmeyin bu sıradax

Hangi marka almalıyım sizde D vitaminini

Benim kızın 2 yaşında kapandı.

D vitamine devam ettiniz mi 2 yaşına kadar
Ben 1 yaşından beri düzgün kullanmadim
Ocean vitamin D3 400 IU olanı kullanıyorum şuan diğer bebeğime. Doktor bana devam et demişti kullandım ben.

Ocean kullanıyoruz tab doktorunuza teyitleşin mutlaka
Sağlık ocağinin verdigini kullanıyodumda o da pek etkili değil
Oceanin demir damlasını kullandıkta d vitamini almamıştım

Hangi marka kullaniyorsunuz. Sağlık ocağının verdigini kullaniyodum ben onuda Bayadır vermiyorum
Ocean kullanıyorum dogdugundan beri. Daha temiz içeriği.. 1 yaş öncesi 400 luk sonrası 600 luk olacak..

Benim kızımın ki tam 2 yaşında kapandı. 2 yaştan sonra da kapanmazsa doktor test falan yaparız demişti. Ama kapandı gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…