Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum 2 yaşa kadar kapanır demişti. Genel gelişimsel değerlendirme yapıp ona göre söylemişti bunu.Oğlum şuan 16 aylik bıngıldagı tam kapanmamış hafif sert ama tam değil bir sorun teşkil eder mi ?
Hangi marka kullaniyorsunuz. Sağlık ocağının verdigini kullaniyodum ben onuda Bayadır vermiyorumD vitamini devam dedi bizim doktorumuz, 18 aya kadar takip edilecekmiş..
Şuan gelişimi iyi gibi .anliyo dediklerimizi oyunlarda oynuyoruz 2 yaşa kadar süresi mi var yaniDoktorum 2 yaşa kadar kapanır demişti. Genel gelişimsel değerlendirme yapıp ona göre söylemişti bunu.
Sağlık ocagindaki muayenelerinde sıkıntı olmadı ama .ocak ayında aşısı var yine o zaman yardımcı olurlar diye düşünüyorumTam 2 yaşta tamamen kapanmıştı kızımın. Bas çevresi takibi sıkı yapılsın yeterli.
Bazı doktorlar 18. Aya kadar kapanmalı kesin diyor ama açıkçası bizim doktorumuz böyle demedi. Kendisi tecrübeli ona ds güveniyorum. Çocuğın her şey yolunda 2 yaşına kadar kapanır demişti genel değerlendirmesi de olumlu olunca. Yani her şey yolundaysa 2 yaşona kadar süresi var. D vitaminini de ihmal etmeyin bu sıradaxŞuan gelişimi iyi gibi .anliyo dediklerimizi oyunlarda oynuyoruz 2 yaşa kadar süresi mi var yani
Hangi marka almalıyım sizde D vitamininiBazı doktorlar 18. Aya kadar kapanmalı kesin diyor ama açıkçası bizim doktorumuz böyle demedi. Kendisi tecrübeli ona ds güveniyorum. Çocuğın her şey yolunda 2 yaşına kadar kapanır demişti genel değerlendirmesi de olumlu olunca. Yani her şey yolundaysa 2 yaşona kadar süresi var. D vitaminini de ihmal etmeyin bu sıradax
Benim kızın 2 yaşında kapandı.Bazı doktorlar 18. Aya kadar kapanmalı kesin diyor ama açıkçası bizim doktorumuz böyle demedi. Kendisi tecrübeli ona ds güveniyorum. Çocuğın her şey yolunda 2 yaşına kadar kapanır demişti genel değerlendirmesi de olumlu olunca. Yani her şey yolundaysa 2 yaşona kadar süresi var. D vitaminini de ihmal etmeyin bu sıradax
Benim kızın 2 yaşında kapandıOğlum şuan 16 aylik bıngıldagı tam kapanmamış hafif sert ama tam değil bir sorun teşkil eder mi ?
Hangi marka almalıyım sizce D vitaminini
D vitamine devam ettiniz mi 2 yaşına kadarBenim kızın 2 yaşında kapandı
Ocean vitamin D3 400 IU olanı kullanıyorum şuan diğer bebeğime. Doktor bana devam et demişti kullandım ben.D vitamine devam ettiniz mi 2 yaşına kadar
Ben 1 yaşından beri düzgün kullanmadim
Sağlık ocağinin verdigini kullanıyodumda o da pek etkili değilOcean kullanıyoruz tab doktorunuza teyitleşin mutlaka
Ocean kullanıyorum dogdugundan beri. Daha temiz içeriği.. 1 yaş öncesi 400 luk sonrası 600 luk olacak..Hangi marka kullaniyorsunuz. Sağlık ocağının verdigini kullaniyodum ben onuda Bayadır vermiyorum
Benim kızımın ki tam 2 yaşında kapandı. 2 yaştan sonra da kapanmazsa doktor test falan yaparız demişti. Ama kapandı gerek kalmadıOğlum şuan 16 aylik bıngıldagı tam kapanmamış hafif sert ama tam değil bir sorun teşkil eder mi ?
18. Aya kadar kapanirmisOğlum şuan 16 aylik bıngıldagı tam kapanmamış hafif sert ama tam değil bir sorun teşkil eder mi ?