• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bıngıldağın normalden küçük olması

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

goldenarrow12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
411
439
53
Merhaba,
Bugün bebeğimin 1 aylık rutin kontrolü vardı. Doğumda bebeğimin baş çevresi 33,5 , 15. Gününde 36, bugün kontrolde 37,5 çıktı. Fakat bıngıldağımızın normalden çok küçük olduğunu, 0.5 cm olduğunu söyledi doktor. Baş çevresi kontrolü yapalım, duruma göre müdahele etmeniz gerektiğinde ben size söyliycem dedi. Bu durum ileride beyin gelişiminin durmasına vs sebep oluyormuş. Sabahtan beri moralim çok bozuk. Bu durumu yaşayan var mı ? Lütfen cevap verin.

İnşaallah bebeğinizin sağlık problemi olmaz Allah sizi birbirinize bağışlasın.Ben 24 yaşımdayım benim de bıngıldağım bir miktar açık kalmış köy yerinde kimse fark etmemiş tabi eskiden böyle şeylerin takibi de yoktu.Lisedeyken küçük kafalı diye dalga geçerlerdi takmazdım ama saçımı kazıttığımda kafamın gerçekten çok küçük olduğunu ve kafamın üst kısmında derin çukur olduğunu fark ettim.Ama müjde şimdiye kadar bir sağlık sorunum olmadı çok şükür.Allahtan diliyorum siz de şifanızı bulursunuz inşaallah.Yüce rabbim hiç bir anneyi evladından ayırmasın.Büyüsün de vatana millete islama hayırlı bir evlat olsun inşaallaj😔

İnşaallah bebeğinizin sağlık problemi olmaz Allah sizi birbirinize bağışlasın.Ben 24 yaşımdayım benim de bıngıldağım bir miktar açık kalmış köy yerinde kimse fark etmemiş tabi eskiden böyle şeylerin takibi de yoktu.Lisedeyken küçük kafalı diye dalga geçerlerdi takmazdım ama saçımı kazıttığımda kafamın gerçekten çok küçük olduğunu ve kafamın üst kısmında derin çukur olduğunu fark ettim.Ama müjde şimdiye kadar bir sağlık sorunum olmadı çok şükür.Allahtan diliyorum siz de şifanızı bulursunuz inşaallah.Yüce rabbim hiç bir anneyi evladından ayırmasın.Büyüsün de vatana millete islama hayırlı bir evlat olsun inşaallaj😔
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Verdiğiniz cevap içinde çok teşekkür ederim

Back