• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıngıldağın erken kapanması

• Konu Sahibi Konu Sahibi dbs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim oğlumun 6 aylıkken tamamen kapandı ve doktorumuz 3 ay öncesi problem dedi. Şuan bir sıkıntı yok gibi. Baş çevresi ölçülmesi derken küçükmü kalıyor anlayamadım orayı?

merhaba benim çocuğum da 14 aylık ve bıngıldağı neredeyse kapalı doğdu ve 4.aydında tamamen kandı ... çok abartmışsın bence çocuğu ordan oraya sürüklemişsin ... doktor oğlumu kontrol ettiğinde bana hamileyken yoğurt ve sütü çok mu içtin dedi ve gerçektende oyleydi ..kalsiyumu çok fazla alınca oluyormuş..şu anda da maşallah hiçbir sorun yok yani, hatta çok erken yurudu motor gelişimi gayet iyi...sıkma canını bir arkadaşımında çocuğu 2,5 yaşında kapandı dunya kada test yapıldı ... bir sorun yokmuş , her çocuk bir değil yani..

olur cok sevinirim biraz bilgi almam mümkün mü acaba kime nede yaptırdınız ameliyat ve sonrası nasıl vs....

Merhaba bizde de bingildakendi erken kapandı suan 6 aylığız iyi bir çocuk norologuna ihtiyacım var istanbuldayim lütfen yardımcı olurmusuniz kimlere götürdünüz bu konuda işinin ehli dr kimdir çok canımız sıkkın tamda bayram onu ogeendik

Merhaba bizde de bingildakendi erken kapandı suan 6 aylığız iyi bir çocuk norologuna ihtiyacım var istanbuldayim lütfen yardımcı olurmusuniz kimlere götürdünüz bu konuda işinin ehli dr kimdir çok canımız sıkkın tamda bayram onu ogeendik

Slm . Medipol sefaköy de Mehmet GÜNDÜZ var. Yardımcı doc. Kesin ona git. Baş hekim yardımcısı. Ama pazar ları var bii. Öyle biliyorum. Biz tesadüfen gittik. Bbm Kızımın da küçük. Önceki dr. Um devit i iki günde bir verdiriyordu tamamen yanlışmış . Pahalı da değil normal muayene . Doktor çok iyi .

inşallah ameliyata gerek kalmaz. çözüm olacaksa onada razı olurumda çok küçük ama ya :KK43: muhtemelen kafatasını kırıyorlar ameliyat bu :KK43:
Yıllar gecmis aradan, simdi ben aynı seyleri yasıyorum. Bilmiyorm hala burda mısınız? Msjımı görürseniz lütfen bana yazın!

Benim oğlumda 5 aylıkken tamamen kapandı doktor bir şey olmaz sadece yaşıtlarına göre geriden gelir dedi ve şimdi bir yaş 4 aylık ama desteksiz oturma yürüme emekleme yok çok korkuyorum sizin durumu nasıl

Benim oğlumda 5 aylıkken tamamen kapandı doktor bir şey olmaz sadece yaşıtlarına göre geriden gelir dedi ve şimdi bir yaş 4 aylık ama desteksiz oturma yürüme emekleme yok çok korkuyorum sizin durumu nasıl
1yas 4 aylik dediginize gore bebeginiz 16 aylik. 16 aylik bir bebegin muhakkak desteksiz oturmasi lazim hatta en geç 8 aylikken oturmasi gerekir. Mutlaka doktora gidin gec kalmayın

1yas 4 aylik dediginize gore bebeginiz 16 aylik. 16 aylik bir bebegin muhakkak desteksiz oturmasi lazim hatta en geç 8 aylikken oturmasi gerekir. Mutlaka doktora gidin gec kalmayın
Doktor takibimiz beş aylıkken başladı hâlâ devam ediyor bir sorun yok diyorlar sadece geriden gelecek diyolar gitmedigimiz doktor kalmadı gerçekten

Doktor takibimiz beş aylıkken başladı hâlâ devam ediyor bir sorun yok diyorlar sadece geriden gelecek diyolar gitmedigimiz doktor kalmadı gerçekten
Normal cocuk doktoruna mi gidiyosunuz yoksa cocuk nöroloji uzmanina mi? İnşallah bi sorun yoktur. Algısı nasil

benim oglumda 5 aylik 1 bucuk aylikken kucuk oldugunu farkettim simdi tamamen kapandi ama henuz doktora goturmedim baska saglim sorunlari da var sizin son durum ne beyin cerrahina goturmelimiyim acaba

Çocuğuna skafosefali (yan sütürlerin kapanması) teşhisi konan var mı? Bize de ameliyat zorunlu dediler. Çocuğu ameliyat edilmemiş ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Kendiliğinden düzeliyor mu çok merak ediyoruz.
Selamünaleyküm aleyküm umarım görürsünüz çocuğunuz wmeliyat olduğu durumu nasil

Back