Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bizde de bingildakendi erken kapandı suan 6 aylığız iyi bir çocuk norologuna ihtiyacım var istanbuldayim lütfen yardımcı olurmusuniz kimlere götürdünüz bu konuda işinin ehli dr kimdir çok canımız sıkkın tamda bayram onu ogeendik
Bunu yazan anne be kadar endiselidir, sizin yazdıgınız cevap cok düsüncesizce!oraya bıngıldakmı deniyomuş ilk sizden duydum:)
Yıllar gecmis aradan, simdi ben aynı seyleri yasıyorum. Bilmiyorm hala burda mısınız? Msjımı görürseniz lütfen bana yazın!inşallah ameliyata gerek kalmaz. çözüm olacaksa onada razı olurumda çok küçük ama ya muhtemelen kafatasını kırıyorlar ameliyat bu
Oğlumun bas büyümesi durdu bu ay, lütfen msjımı görürseniz bana yazınCocugumuz ameliyat oldu. Oldukca karmasik bir surec. Facete skafosefali isimli bir grup kurdum. Isterseniz gruba dahil edebilirim.
1yas 4 aylik dediginize gore bebeginiz 16 aylik. 16 aylik bir bebegin muhakkak desteksiz oturmasi lazim hatta en geç 8 aylikken oturmasi gerekir. Mutlaka doktora gidin gec kalmayınBenim oğlumda 5 aylıkken tamamen kapandı doktor bir şey olmaz sadece yaşıtlarına göre geriden gelir dedi ve şimdi bir yaş 4 aylık ama desteksiz oturma yürüme emekleme yok çok korkuyorum sizin durumu nasıl
Doktor takibimiz beş aylıkken başladı hâlâ devam ediyor bir sorun yok diyorlar sadece geriden gelecek diyolar gitmedigimiz doktor kalmadı gerçekten1yas 4 aylik dediginize gore bebeginiz 16 aylik. 16 aylik bir bebegin muhakkak desteksiz oturmasi lazim hatta en geç 8 aylikken oturmasi gerekir. Mutlaka doktora gidin gec kalmayın
Normal cocuk doktoruna mi gidiyosunuz yoksa cocuk nöroloji uzmanina mi? İnşallah bi sorun yoktur. Algısı nasilDoktor takibimiz beş aylıkken başladı hâlâ devam ediyor bir sorun yok diyorlar sadece geriden gelecek diyolar gitmedigimiz doktor kalmadı gerçekten
Beyin cerrahi ve nöroloji doktoruna gidiyoruz hep algısı hareketleri falan çok iyi ama oturma emekleme yok sadeceNormal cocuk doktoruna mi gidiyosunuz yoksa cocuk nöroloji uzmanina mi? İnşallah bi sorun yoktur. Algısı nasil
O zaman guvenin doktorunuza. Belki de hepsini bir anda yapacaktırBeyin cerrahi ve nöroloji doktoruna gidiyoruz hep algısı hareketleri falan çok iyi ama oturma emekleme yok sadece
İnşallahO zaman guvenin doktorunuza. Belki de hepsini bir anda yapacaktır
Selamünaleyküm aleyküm umarım görürsünüz çocuğunuz wmeliyat olduğu durumu nasilÇocuğuna skafosefali (yan sütürlerin kapanması) teşhisi konan var mı? Bize de ameliyat zorunlu dediler. Çocuğu ameliyat edilmemiş ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Kendiliğinden düzeliyor mu çok merak ediyoruz.