oraya bıngıldakmı deniyomuş ilk sizden duydum:)
benim çok yakın bi arkadaşımın oglununda kapanmıştı yanlış hatırlamıyorsam 9 aylıktı ve ameliyat oldu çok şükür bi sorun olmadan ameliyattan cıktı şuan 5 yaşında ve hic bir sorun yok
cok gecmiş olsun
evet yok öğrenmiş oldum çevremdende duymamıştım hiç bu arada geçmiş olsun
inşallah ameliyata gerek kalmaz. çözüm olacaksa onada razı olurumda çok küçük ama yamuhtemelen kafatasını kırıyorlar ameliyat bu
benm bebeğime de öyle dediler tomografiye falanda girmişti ameliyat en son çare önemli olan kafatası büyümesi ben her ay ağlardım bu ayki ölçümde büyüycekmi diye ama şükür herşey yolunda şimdi 14 aylık olduk çok da zeki bir oğlum var bıngıldağı küçük yada erken kapanan bebekler zeki oluyomuş inş bu msjı okursun seni çok çok iyi anlıyorum şimdi bebeğin ne durumda merak ettim
Şu anda nasıl oğlunuz ? Kaç aylıkken kapanmıştı bıngıldağı? Benim oğlum 4. Ayını bitirdi bıngıldağı küçük çok korkuyorum .
Cocugumuz ameliyat oldu. Oldukca karmasik bir surec. Facete skafosefali isimli bir grup kurdum. Isterseniz gruba dahil edebilirim.benim bebeğime de dediler acaba hiç kimseye ulaşabildiniz mi yada ameliyat ettirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?