- Konu Sahibi duyguturgay
-
25 TL kargo size ait hiç kullanılmadı orijinal mağazadan alındıGsstore gömlek ne kdr acaba
bedeni nedir birde cezve takımı fiyat25 TL kargo size ait hiç kullanılmadı orijinal mağazadan alındı
Beden Medium. Cezve Takımı sıfır kutusunda 50 TLbedeni nedir birde cezve takımı fiyat
iyi satışlar canım takas düşünmüyorsun herhaldeBeden Medium. Cezve Takımı sıfır kutusunda 50 TL
38 giyiyorsanız kesinlikle olur çünkü kalıbı dar. Bana olmadı ayaklarım taraklı olduğu içinYeşil ayakkabıya bayıldım ama 37-38 numara giyiyorum. Kalıbı nasıl büyük mü?
iyi satışlar canım takas düşünmüyorsun herhalde
38 bile genelde büyük geliyor ama bilemedim şimdi. Ayakkabıyı gerçekten çok beğendim. Keşke bir numara küçük olsaydı hemen alırdım valla. Şimdide tereddütteyim.38 giyiyorsanız kesinlikle olur çünkü kalıbı dar. Bana olmadı ayaklarım taraklı olduğu için
İkisi de sıfır 130 TLmikser ve keetle ne kadar ?
Özel mesaj gönderdim size :)Selam canım biberon ve diş kaşıyıcı resim yok birde yeşil ayakkabı beyaz Gömlek inci siyah erkek kemer benim için ayırabilirmisin kız kardeşime akşam sormam Lazım ona alıcam bende Ankara'dayım çankaya ya siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?