,Bindallı , Sıfır Kettle , mikser , ayakkabı , kıyafet , kozmetik ,bebek ürünlerini satıyorum

duyguturgay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.489
8
116
38
Ankara
Merhabalar

Arçelik Lal Kettle : 75 TL

Arçelik Mikser : 55 TL

Beyaz ayakkabı : 25 TL

Siyah Ayakkabı : 30 TL

Yeşil Ayakkabı :10 TL ayakkabılar 39 numaradır hiç giyilmemiştir.

Bindallı mı sadece 1-2 saat giydim. Şalvarlı model : 120 TL ayakkabı , fes , duvak dahildir. Ankara Elden teslim edilir. Beden olarak 42 yazıyor ancak 38-40 modele uygundur kalıbı dar.

Kot pantolon : 20 TL 30 beden

Chicco Diş Kaşıyıcı ve Çıngırak : 10 TL

Philips avent Biberon : 15 TL

Beyaz bluz : 15 TL hiç giyilmedi

Son düzenleme:
9 ay - 2 yaş erkek çocuk kıyafetleri eklenmiştir. T-shirtler 2-3 giyildi. Tane 3 TL Pantolonlar 5 TL penye şortlar 1 TL Camel Rengi şort 5 TL babam beni seviyor yazılı badi 1 TL sadece 1 kere giyildi

Selam canım biberon ve diş kaşıyıcı resim yok birde yeşil ayakkabı beyaz Gömlek inci siyah erkek kemer benim için ayırabilirmisin kız kardeşime akşam sormam Lazım ona alıcam bende Ankara'dayım çankaya ya siz

Spectra 3 Elektrikli Anne Sutu Makinesi eklenmiştir. Çok az süre kullanıldı. Normal fiyatı 250 TL 'dir 100 TL 'ye satıyorum. Son fiyattır. Ben iş yeri için almıştım hem iş yeri hemde evde çok rahat kullanabilirsiniz. Hala kutusunda duruyor. Sağımı çok kuvvetli.

Özellikleri :
• Spectra-3 süt pompası
• Çiftli sağım yapılabilir.
• Emiş hızı ayarlanabilir.
• Ağırlık:1,4 Kg.
• Boyutları:166,8x134,8x97mm.
• Pistonlu motor ile kontrol edilir.
• Annenin ğöğüs kanallarının kapalı olması, bebeğin
kuvezde olması, annenin çalışıyor olması durumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…