Kına Gecesi bindallı satın alma fiyatları?

canan1986

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
72
0
16
İstanbul
merhaba kızlar,

istanbulda bindallı satın alma fiyatları nasıl? haftaya eminönüne gitmeyi düşünüyorum da... istediğim model kırmızı, içi elbise dışı kaftan olucak çok detaylı şatafatlı şeyleri sevmem :)

Aşağı yukarı 150TL civarı, en pahalısı 260 tı.. herşey dahil.. yani kemeri, eldiveni, fesi, terliği..vs.
Arkadaşım almıştı 2 ay önce.. Ama fazla gezemedik.. Daha düşük fiyat da olabilir.
gittigidiyor'a da bak.. oradan da beğendikleri olmuştu.. internetten daha uygun fiyata bulabilirsin.

Son düzenleme:
satın alma canım di mi biz de 150 filan ayırdık çok teşekkür ederim hemen bakayım :)

Buldun mu bilmiyorum ama bunları çok beğeniyorum..
Şimdiden bakıyorum, ilerde kararsız kalmamak için..

Kırmızı olarak bu..
Kına Gecesi İçin Tel Kırma Hürrem Bindallı GittiGidiyor'da 85093823

Bir de şu mor olana bayılıyorum.. evlenirsem kesin mor alırdım herhalde..tuzludur ama..

http://www.kaftan.com.tr/site/page.asp?dsy_id=2141&t=Hürrem Sultan modeli Mor - Altın kına gecesi kostumu k-990

evet canım ben de onu yazmaya geldim :) çok hoşmuş özellikle 1e bayıldım çok güzel duruyor tül olanlar da allah gönlüne göre versin inşallah... :)

bugün aldık bindallımı fikir olsun merak edenlere :)

eminönünde bursa pazarının sokağında bi handan aldık tam da istediğim gibi buldum elbiseli sıkı bi pazarlıkla 130dan 100e çektik aklınızda bulunsun kızlar zaten başa takılan tülü ve takım eldiveni 5 tlydi onu da hediye ettirdik

orada terlik ve çarıklar da vardı ama benim zevkime hitap etmediği için almadım 35 tlydi onlar da :)

başka bi yerden açık altın renkli simi babet aldım 35e onu giyicem :)

Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. kinaorganizasyon@gmail.com bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…