- Konu Sahibi izmirhayal
tesekkür edim bitanemmm bende izmirdeyim ama almamıştım bi arkadaşımınkini giycem sagolsun verdi senin tarif ettigine benziyo:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol bitanem resim cekilmemene üzüldüm bunuda not alim unutmayalım bizde:) arkadasımdan aldım hallettim yani:) cok tesekkur ederimbende giymiştim canım..çokta güzel olmuşut..ah kafam o hengamede kimsenin resim çekmekte gelmemişki aklına..bence giy derim..hem sçınla makyajın ertesi güne değişik olur...biz kiralamıştık..gelinliğ aldığın yerden rica ederseiz heralde uygun bişey ler yapabilirler..
Ben de giymistim ancak ben satin almak yerine kiralamayi tercih ettim. Gelinligimi satin almistim ben o daha ozel olmali diye dusundum ama bindalli sadece 1 saat giyilecek bir kiyafet oldugundan onu kiralamistim. Beden fln sorun olmamisti 1.82 boyum olmasina ragmen :)))
Eger kiralama sansin varsa kiralamani oneririm canim
Iste benim bindalli li halim :)
kızlar ben bindallı giymek istiyorum ama cok pahalı bi gece için almak istemiyorum siz giydinizmi nasıldı fotolarınız varmı nerden kaca aldınız bana yardımcı olurmusun napayımsenağlama