Biri kendisine başbakan olduğunu söylesin yazık yav
valla zaytung haberi gibiabidik gubidik bir takım işler oluyor. Bir bakıyorsunuz hiç aklımıza gelmeyen biri Başbakan olmuş.
Şu ana kadar halkın seçmediği şekilde başbakan olan, mevcut seçilen başbakanın görevden alınıp başkasının yerine konduğu bi kendisi var? Onun harici Tükiye Cumhuriyeti'nde şu ana kadar tüm başbakanlar halkın oyuyla seçilmiştir.
Kimin başbakan olacağına karar veremediğimiz tek örnek kendisiyken bu açıklama....
Binali kendini begenmezken biz nasil onu begenelim? Abidik gubidik islerin meyvasi imis, kendisi diyor. Fazlalikmis, gitmesi lazimmis. Sanki zorla tutup maasini oduyoruz, biraksin gitsin.. Cok da fifi..Sectigimizi beyenmiyorsunuz
Tepeden inme dediğiniz Binali Yıldırım`i beyenmiyorsunuz
Sizin sectiginizi sizmi seçtiniz CIA Clinton seçmiş daha neyin derdindesiniz
Vurur yüze ifadesi başbakan oldum bitanesi"ni unutmayalımBu adam Yana adındaki japon muhendise "sen nerdesin yav yana yana seni arıyoruz " diye espiri yaptığında kalmıştım en son. Ülkenin en bilinen mizahşörü ,güldürdü yine.
Ahaha onu unutmuşumVurur yüze ifadesi başbakan oldum bitanesi"ni unutmayalım
Reis varken hiç kimse kendini beyenmez Binali Yıldırım bir ay Tayyip Erdoğan güneş diğer leri sokak lambası anlayana çok ta fifiBinali kendini begenmezken biz nasil onu begenelim? Abidik gubidik islerin meyvasi imis, kendisi diyor. Fazlalikmis, gitmesi lazimmis. Sanki zorla tutup maasini oduyoruz, biraksin gitsin.. Cok da fifi..
R
Reis varken hiç kimse kendini beyenmez Binali Yıldırım bir ay Tayyip Erdoğan güneş diğer leri sokak lambası anlayana çok ta fifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?