ben ankarada oturuyorum canım ulus civarında düşünüyorum almayı ama bilemiyorum ya nasıl bişi alsam aklım hep sadelerde ama düğün de bir kere oluyo sen ne düşünüyosun canım
bende sıradışı birşey düşünüyorum. Her kınada hep aynı modeller var biraz modern birazda osmanlıyı temsil etsin istiyorum. Ben bursadayım bu işi çok güzel yapan bir şirket tanıyorum geçtiğimiz günlerde denedim bir kaftan bayıldım bayıldım ama çok pahalı sadece kiralama 500tl dedi onca masraf arasında çok geldi ama bir defa giyeceğiz. o tarz birşey olmazsa çok içimde kalacak bakalım nasıl yapıcam Daha uygun yerlerin araştırma içerisindeyim.
Ankara da ablamın kayınvalidesi oturuyor ben bir sorayım ona böyle işlerle çok ilgili tavsiyede bulunabileceği yerler muhakkak vardır. Ablamda orada bir modaevinde diktirmişti gelinliğini hemde bir gün içerisinde 2 prova yaptılar haftasına da teslim ettiler. Herkes çok beğendi gelinliğini. Bir bakalım nasıl olacak bu işler.Şu süreç bitsinn bugün kınamız düğünümüz olsun artıkkkk :))))
ben ankarada oturuyorum canım ulus civarında düşünüyorum almayı ama bilemiyorum ya nasıl bişi alsam aklım hep sadelerde ama düğün de bir kere oluyo sen ne düşünüyosun canım
Ama ben uygun bir yer buldum. Klasik kırmızı bindallı aldım 120 TL (Çubuk yada çubuklu diye bi mağaza, toptancı burası, samanpazarından yukarı doğru çıkarken sol tarafta kalıyor)
Bi bak istersen oraya da.
Bu modele çok benziyor, benim aldığımın üstündeki daha uzun ama.
lacivert-gümüş rengi çok güzel olur şalvarı gümüş rengi üstüne giyilen hırka gibi bişey var ya adını bilmiyorum oda lacivert gümüşrengi işlemeli falan ayakkabıda platformlu lacivert diye olursa çok güzel olur umarım anlatabilmişimdir ama karar sizin :)
Ama ben uygun bir yer buldum. Klasik kırmızı bindallı aldım 120 TL (Çubuk yada çubuklu diye bi mağaza, toptancı burası, samanpazarından yukarı doğru çıkarken sol tarafta kalıyor)
Bi bak istersen oraya da.
Bu modele çok benziyor, benim aldığımın üstündeki daha uzun ama.