Bimer'e şikayet?

Bende kamuda soruşturma biriminde çalışıyorum bimer görevlisiydim ayrıca. Bimer şikayetleri yazıldığı anda üst makamdan alt makama doğru yönlendire yönlendirile ilgili müdürlüğe iletilir ve tüm bilgileride şube müdürü ve yetkili kişiler bilgiler gizlide olsa görebiliyor. Ancak şikayet edilen kişilere veya yetkiisi olmayan kişiler ile paylaşılmıyor

Boşuna yazma kayıt alıyor bilgi veriyorlar sonra sana bilgi verdik diye haber veriyorlar bitti boşuna yazmış olacaksın

Dışarıdan oraya gelen kişilerde oluyor sanırım bir arkadaşın adına gizli olarak yap olmadı onunla konuşup duydum vs diye

Çok tatlısınız :) teşekkür ederim tekrar yardımlarınız için. Konu hortlamışken bilgi vereyim :) son yorumlardan anlayacağınız gibi şikayetten vazgeçmiştim ama amirlerin kulağına gitti bişekilde ve ayar verdiler. Sonrasında tayinim çıktı ve yeni karaktersiz insanlarla tanıştım ne yazıkki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…