• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bim'den telefon almak. casper via 3 kullanıcıları?

Hopefulnursee

Ervah-ı ezel...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
506
487
23
27
iyi aksamlar sevgili kk . görmüssnzdr bime telefon gelmiş şu an bütçeme çok uygun casper ama hiç kullanmadım nasıldır kullananlar yazabilir mi. ve bimden telefon almak ne kadar mantıklı sizce ? acil karar verme açısından konumun taşınmamasını rica ediyorum

Telefon hakkında bilgim yok ama bimden alınır mı diye sorduğunuz için yazmak istedim .
Ben laptopumu bimden aldım çok uygun fiyata asus markası .
Çevremdekiler alınır mı hiç hemen bozulur o falan dediler alalı 4 yıl olacak hala hiç bi arızası yok .
Kuzenim del marka aldı 2 bin tl para verdi 1 yılı bulmadan bozuldu .
Elektronik aletler şans işi birazda .

iyi aksamlar sevgili kk . görmüssnzdr bime telefon gelmiş şu an bütçeme çok uygun casper ama hiç kullanmadım nasıldır kullananlar yazabilir mi. ve bimden telefon almak ne kadar mantıklı sizce ? acil karar verme açısından konumun taşınmamasını rica ediyorum
Konuya cevap vermek için girdim canım.
Bu tlfon yaz aylarında da gelmişti bime. Ben o zaman satın aldım. 499 liraydı. Sonra yine geldi, bu üçüncü gelişi sanırım.
Ben çok memnunum.
Şarjım ekran ışığını düşük tutarsam 1,5 gün gidiyor. Ki 2-3 saat YouTube seyrediyorum ve hergün çok yoğun olmasa da watsapp kullanıyorum.
Ön kamerası LG G3 beatten daha yüksek. Eşimin tlfony LG g3 ve o donma yaşıyor ama ben yaşamıyorum.
Ben pişman olmadım, çok memnunum yani. Fiyatı çok uygun ve kaliteli de.

Biz taaa ben 7.sınıftayken bimden nokia telefon almıştık babama. 9 senedir telefon sapasağlam duruyor ve suya falanda düşmüştü kaç kere. Hatta bizim androidler bozulunca onu kullanıyoruz :D
Şans işi. İnşallah sizin şansınızda bizim nokia gibi sıkıntısız olur :D

valla haklısınız ama ücra köşelerde bim var genelde orada kalıyor öyle olmasada internetten sipariş vericem artık uygun çünkü
Telefon hakkinda bilgim yok ama bu tür elektronik eşyalar geldiği gibi tükeniyor sabah erken saatlerde gidiyorlar almak için gidenler.internetten te alacaksınız güvenli sitelerden alın.

Biz taaa ben 7.sınıftayken bimden nokia telefon almıştık babama. 9 senedir telefon sapasağlam duruyor ve suya falanda düşmüştü kaç kere. Hatta bizim androidler bozulunca onu kullanıyoruz :KK70:
Şans işi. İnşallah sizin şansınızda bizim nokia gibi sıkıntısız olur :KK70:
Eski telefonlar daha sağlam :) annemin telefonu android değil asansör de falan benim telefon cekmezken annemin telefonuda interneti de çekiyor annemin de nokia :KK70:

Sakın ama sakın o yazdığın markayı alma ikidir tamire gitti ,ikincide tamirine geldiği gün yine aynı haline döndü , ekranı titriyor ,kendi kendine kapanıyor ,kendi kendini güncelliyor , alma alma :KK43:

Benim arkadasım kullanıyor oda yazın bimden almıstı çok memnun ama telefona uygulama çok indirirseniz donma sorunu yasıyabilirsiniz genel olarsk iyi yinede butcenizede uygunmus kaçırmayın bence :)

Back