Normalde 300 lira falan ama bime her zaman ucuz ürünleri geliyor kullanışlı hemde bilemedim bendeBen bilmem de 99 lira ucuz mu oluyor yani tencere seti için?
Gerçekten fiyat hakkında hiç bir bilgim olmadığı için soruyorum.
Normalden ucuza mı almıştın bunun gibi yoksa etrafla aynı fiyatmıydıO tencere setini bilmiyorum ama BİM'in malı iyi oluyor, seramik tencere seti almıştım ben 1-2 sene oluyor, güzel çıktı memnunum
Normalden ucuza mı almıştın bunun gibi yoksa etrafla aynı fiyatmıydıO tencere setini bilmiyorum ama BİM'in malı iyi oluyor, seramik tencere seti almıştım ben 1-2 sene oluyor, güzel çıktı memnunum
Daha ucuzdu tabi, hemde kadınlar kapıda kuyruk oluyor bizim burda, kapanın elinde kalıyorNormalden ucuza mı almıştın bunun gibi yoksa etrafla aynı fiyatmıydı
O derece diyosunDaha ucuzdu tabi, hemde kadınlar kapıda kuyruk oluyor bizim burda, kapanın elinde kalıyor
Canım çok sağolun :)O markanın tenceresi iyi oluyor canım bende alınabilir
Gideyim bakayım o zaman. Ucuz diye içim atmıyordu biraz6 yıl önce bim den hascevher marka 3lu çelik tencere seti almıştım 30 liraya taş gibi maşallah çok memnunum bi de eternity dökme almıştım onun birinin kapağı patladı bildiğin bomba gibi birinin kulplari düştü yalama oldu , 300 liralık eternityi 30 liralık hascevher döver :)) fiyata takılmayın bim güzel ürünler satıyor chef's in süzgeç büyük kasık gibi urunlerini aldım iyi çıktı tencere de alirdim ihtiyacim olsaydi
Çok tatlısın yaaaBen bilmem de 99 lira ucuz mu oluyor yani tencere seti için?
Gerçekten fiyat hakkında hiç bir bilgim olmadığı için soruyorum.
Valla konu dışı olacak ama yeni ürün geldiği günler A101 ve BİM'in önü kuyruk, market açılmadan önceO derece diyosun
Valla konu dışı olacak ama yeni ürün geldiği günler A101 ve BİM'in önü kuyruk, market açılmadan önce
Madem coco da zaten direk kavga çıkıyor , arkadaşımın elinden yatak örtüsünü kapmış birisi , almayacaksan ben alacağım diye[/QUOTE
Bende mi sabahtan gitsem acaba :))
Teşekkür ederim sen de tatlısındır eminim.Çok tatlısın yaaa
Benim gibi ilgisiz bir kadın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?