• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bimde satılan tenrece

bynsvl

Benolsaydım.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
1.043
643
123
Kızlar merhaba size bi sorum olacak 28 nisanda bime chef's in 8li tencere seti geliyormuş 99 liraya o tencereden kullanan oldumu günlük kullanıma alsam diyorum. Sonra da çok ucuz acaba çeliği yapışma yanma yaparmı diye düşünüyorum bi akıl verseniz.

Ben bilmem de 99 lira ucuz mu oluyor yani tencere seti için?
Gerçekten fiyat hakkında hiç bir bilgim olmadığı için soruyorum.

Ben bilmem de 99 lira ucuz mu oluyor yani tencere seti için?
Gerçekten fiyat hakkında hiç bir bilgim olmadığı için soruyorum.
Normalde 300 lira falan ama bime her zaman ucuz ürünleri geliyor kullanışlı hemde bilemedim bende

O tencere setini bilmiyorum ama BİM'in malı iyi oluyor, seramik tencere seti almıştım ben 1-2 sene oluyor, güzel çıktı memnunum

6 yıl önce bim den hascevher marka 3lu çelik tencere seti almıştım 30 liraya taş gibi maşallah çok memnunum bi de eternity dökme almıştım onun birinin kapağı patladı bildiğin bomba gibi birinin kulplari düştü yalama oldu , 300 liralık eternityi 30 liralık hascevher döver :)) fiyata takılmayın bim güzel ürünler satıyor chef's in süzgeç büyük kasık gibi urunlerini aldım iyi çıktı tencere de alirdim ihtiyacim olsaydi

6 yıl önce bim den hascevher marka 3lu çelik tencere seti almıştım 30 liraya taş gibi maşallah çok memnunum bi de eternity dökme almıştım onun birinin kapağı patladı bildiğin bomba gibi birinin kulplari düştü yalama oldu , 300 liralık eternityi 30 liralık hascevher döver :)) fiyata takılmayın bim güzel ürünler satıyor chef's in süzgeç büyük kasık gibi urunlerini aldım iyi çıktı tencere de alirdim ihtiyacim olsaydi
Gideyim bakayım o zaman. Ucuz diye içim atmıyordu biraz :P

O derece diyosun :KK70:
Valla konu dışı olacak ama yeni ürün geldiği günler A101 ve BİM'in önü kuyruk, market açılmadan önce :KK48:
Madem coco da zaten direk kavga çıkıyor , arkadaşımın elinden yatak örtüsünü kapmış birisi , almayacaksan ben alacağım diye :KK48:

Bende
Valla konu dışı olacak ama yeni ürün geldiği günler A101 ve BİM'in önü kuyruk, market açılmadan önce :KK48:
Madem coco da zaten direk kavga çıkıyor , arkadaşımın elinden yatak örtüsünü kapmış birisi , almayacaksan ben alacağım diye :KK48:[/QUOTE
Bende mi sabahtan gitsem acaba :))

Korkmaz alin internetten. Ben cok memnunum korkmazdan.

O fiyatlara teflon granit vs almada.celikse al gitsin.yapisirsada yumurta haslarsin makarna haslarsin en kötü

Çok tatlısın yaaa
Benim gibi ilgisiz bir kadın daha:KK73:
Teşekkür ederim sen de tatlısındır eminim. :KK36:
Aslında bilmek lazım.
Bile bile kazıklanmak var işin ucunda.
Benim şansım kocamla görümcem sağolsun,o ikisi çok iyi anlıyor,paslaşarak alıyorlar ne lazımsa.:KK51:

Back
X