- Konu Sahibi reyhanrayiha
-
ya ne bileyim işte bime güvenmek istiyorum almış bulundum boyayı ve denemek istiyorum korkmasam bi.hiç mi yok kullanan yaaaaa offf
valla bizim okulda bi kız vardı saçları sarı vede çokta güzel görünüyodu en sonun birine sordum bu kızın arkadşı işte saçını nereye boyatıyo bu böle diye oda bimden alıo o boyayı dedi bi kere kız okulu kahve saçlarlada geldi bi hafta sonra yine sarıya boyamış ben dedim peki bimde saç açıcıdamı bulunuyo die oda hayır açıcısı boyann içinde dediler ve gittim bende aldım saçımı boyadım ama nerdeee aynı renkten bi ton bile açılmadı valla boya güzel duruyo ama mutlaka açıcı kullanmış bu kız yada bnm saçımda bi sorun varr ben bilmiyorum ama güzel duruyodu onun saçları bnde işe yaramadı :) ben bimde çalışan kızada alırken sormuştum açıcısı varmış bunn die oda içinde dedi yaa :44: beni kandrıyorlar heralde
ayy yaşasın sonunda biri cvp yazdı çok teşekkürler canım.peki saçına zarar verdimi bu boya? Saç rengin çok koyuysa açmayabilir.
ya ne bileyim işte bime güvenmek istiyorum almış bulundum boyayı ve denemek istiyorum korkmasam bi.hiç mi yok kullanan yaaaaa offf
Valla ben orda turuncu renk olanı almıştım tarçın bakır mı ne cokta memnun kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?