BİM:)

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
660
5
318
Ankara
gecenlerde bime ğitttim,ordaki set parfümler 7.5 tlydi alıp almamakta karasız kaldm bimdeki parfümlerden kullanıpta memmun kalan varsa hanği marka parfümü aldığını söylerse sevinirim.bayanssulusmile

ben minik şişe parfümlerden aldım. 2 küsür fiyatı. yeşil renklisi çok güzel devamlı sıkıyorum. senin bahsettiğinden denemedim

Parfümleri bilemem ama ben senelerdir kolonyasını kullanırım çok memnunum..Önceden akat kolonya vardı,şimdi Funda kolonya var ,ocean kokusunu tüm kolonyalara tek geçerim..yerimseniben

bim de satılan parfümlere bayılıyorum hem güzel kokular seçmişler hem çok kalıcı alkol esansıda fazla yok ve çok ucuz.. keşke bütün kokulardan yapsalar..
özellikle küçük şişe olanlar var favorim onlar.. ama o büyükleride çok avantajşı çok parfüm tüketenlere birebir bence...

ben minik şişe parfümlerden aldım. 2 küsür fiyatı. yeşil renklisi çok güzel devamlı sıkıyorum. senin bahsettiğinden denemedim

bende küçüklerden kullanıyorum yeşilinide çok kullanıyorum.. cnm sen başka bi başlıkta yeşili hangi koku diye sormuştum cvp verdimmi ona vermedimmi hatırlmıyorum ama yine yazayım..elma kokulu o.. kendi dolum parfümcüde yeşil elma kokusu nasıl diye baktığımda bimdeki yeşil koku olduğunu buldum.. bende o yeşilin ne olduğunu arıyordum sürekli..seninde aklında olsun.. gerçi böyesi daha ucuz ve kullanışlı hemde küçük yer kaplamıyor ağırlık yapmıyor

teşekkürler. bana gloria nın kokusu gibi geldi o yeşil parfüm ama parfümcüye sordum değil dedi. yeşil elma kokusu olabilir ama gerçek parfümlerden hangisi acaba ?

cnm iki tane yeşil elma kokusu var benim bildiğim birici dkny olan herkesin bildiği ama benim parfüm doldurduum yerde kokuların yanında içerikleri yazıyordu şimdi idmini hatırlamıyorum ama içeriğinde yeşil elma yazan başka bi koku denemiştim asıl o birebirdi bimdeki yeşil kokuyla ama adı hatırımda değil.. ben oradan geçtiğimde senin için uğrayıp adını alacağım cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…