- Konu Sahibi FeArLeS_gRiL
gecenlerde bime ğitttim,ordaki set parfümler 7.5 tlydi alıp almamakta karasız kaldm bimdeki parfümlerden kullanıpta memmun kalan varsa hanği marka parfümü aldığını söylerse sevinirim.bayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben minik şişe parfümlerden aldım. 2 küsür fiyatı. yeşil renklisi çok güzel devamlı sıkıyorum. senin bahsettiğinden denemedim
ben minik şişe parfümlerden aldım. 2 küsür fiyatı. yeşil renklisi çok güzel devamlı sıkıyorum. senin bahsettiğinden denemedim
minik dediğiniz şişeler kaç ml ?
bende küçüklerden kullanıyorum yeşilinide çok kullanıyorum.. cnm sen başka bi başlıkta yeşili hangi koku diye sormuştum cvp verdimmi ona vermedimmi hatırlmıyorum ama yine yazayım..elma kokulu o.. kendi dolum parfümcüde yeşil elma kokusu nasıl diye baktığımda bimdeki yeşil koku olduğunu buldum.. bende o yeşilin ne olduğunu arıyordum sürekli..seninde aklında olsun.. gerçi böyesi daha ucuz ve kullanışlı hemde küçük yer kaplamıyor ağırlık yapmıyor
yeşili güzel diyosunuz yani
birde benim alayim bakim