BİM SOLE YAĞI Kullananlar Kızlar?

Hangi Ayçiçek Yağını Kullanıyorsunuz Kızlar?

• SOLE Ayçiçek Yağı (BİM'deki)

OY: 2 22,2%
  • BİZİM Ayçiçek Yağı

OY: 0 0,0%
  • YUDUM Ayçiçek Yağı

OY: 1 11,1%
  • ORKİDE Ayçiçek Yağı

OY: 2 22,2%
  • DİĞER Ayçiçek Yağılarından..

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Kızlar BİM SOLE AYÇİÇEK Yağı Hakkında bilgi almak istiyorum kızlar?

Ben Normalde Bizim Ayçiçek Yağı Kullanıyorum..

Kayınvalidem rahatsızlandiginde yardım olsun diye eve alışveriş yapanlar olmuştu ve Birisi Sole Ayçiçek yağı getirdi 2LT. ve kullandim fena değildi hatta hic bir farklılık bile anlamadim sanki aynı gibiydiler.. Kullananlar var mı kızlar? memnun musunuz? Ürün hakkında bilgisi olan var mı? Fiyatıda cok uygun dikkatimi cekmişti..

sızma zeytinyağı ve tereyağı dışındaki yağlar pişirmeye uygun değildir ve sizi içten içten hasta eder
ben bu yağlar dışında yağ kullanmam

benim ısrarla kullanığım bir marka yok. hangisini indirimde yakalamışsam ondan alıyorum.
bikeresinde yağım bitmişti. kısmete o gün de bime gitmiştim sole aldım denedim.
dediğin gibi tadında bir fark göremedim. fiyatı da gayet uygun.
şimdi denk geldikçe sole kullanıyorum :)

bimden en son tereyağı kullandık yemeklerde hepsi çöpe gitti ve yemegimi yiyenler rahatsızlandılar o yüzden ben pek tavsiye etmiyorum temizlik maddesi dışında birşey almam

en güzeli bildik marka ben orkide kullanıyorum oda sadece kızartmalarda genelde zeytinyağ kullanırım.....

bimden en son tereyağı kullandık yemeklerde hepsi çöpe gitti ve yemegimi yiyenler rahatsızlandılar o yüzden ben pek tavsiye etmiyorum temizlik maddesi dışında birşey almam

tereyağından olduğunu nereden anladın ki?
kullandığın diğer malzemelerle ilgili bir problem de olmuş olabilir belki?
ben tereyağını hiç kullanmadım bilmiyorum farklı mı diğerlerinden.

tereyağından olduğunu nereden anladın ki?
kullandığın diğer malzemelerle ilgili bir problem de olmuş olabilir belki?
ben tereyağını hiç kullanmadım bilmiyorum farklı mı diğerlerinden.

pilav yapmıştım pirinçte devamlı kullandıgımız marka şehriyede öyle yagında kaynaklandı ben memnun kalmadım belki sıvı yagı iyidir o konuda birşey diyemem

pilav yapmıştım pirinçte devamlı kullandıgımız marka şehriyede öyle yagında kaynaklandı ben memnun kalmadım belki sıvı yagı iyidir o konuda birşey diyemem

hı pilavsa o zaman insan kullandığı tavuk suyundan ya da yağdan şüpheleniyor direk :)

ben bim in bi cok urununu kullaniyorum zaten alisverisi ordan yaparim mennun olmadigim bi kac urunu vardir bozasini begenmemistim mesela azdir ama yagida hep ordan alirim zaten hem uygun hem guzel

Birçok şeyi bimden alıyoruz ama yağını beğenmiyorum yemeklerde tatsız geliyor.zaten oyle her yağa da güvenmemek lazım her yemeğe kullanıyoruz çünkü.

valla biz uzun zamandır kullanıyoruz tereyağını iyi gibi. pek tereyağı kokusu çıkmasa da yine de kullanıyoruz. rahatsızlanan olmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…