Mutfak Püf Noktaları Bim in Bulaşık Makinesi Deterjanını Kullananlar Var mı?

ben de tuzuydu parlatıcısıydı det. dı kullanırım memnunum sadece bulaşık makinesi kokusu berbat kokuyor tavsiye etmem

ben deneme amaclı kullandım.aslında temızlıgınden memnundum ama kısa program kullanmaya baslayınca tablet oldugu gıbı kalmaya basladı makınada.kısa programda erımedı

bende parlatıcısı ve tabletini kullanıyorum tabletin kalma temiz yıkama gibi bi sorunuyla karşılaşmadım ama bardaklarım çok çizildi
calgonitte kullansam sorunu çözemedim :24:

bütün markaları denedim ama ;
makineyi açtığımda burnuma gelen o plastik+deterjan kokusu bıktırmıştı benii...
(özellikle finish te çok ağır hissediyordum plastik kokusunu)...
ben de;
bir de bimdeki markayı deneyeyim dedim ve sonuç ; diğer pahalı deterjanlarda duyduğum koku kesinlikle yok ve temizlik açıısından bir farkı da yok...tavsiye ederim..
:82:

ben tabletinide tozunuda kullanıyorum. ve kesinlikle sonuçtan çok memnunum. hatta calgonitten daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum..

bEN EKEOLOJİK DETERJANLAR KULLANMAYI TERCİH EDİYORUM,PARLATICI İÇİNDE SİRKE KULLANILMASINI DESTEKLİYORUM.DETERJAN OLARAK EKODOST DİYORUM.HEMDE EKONOMİK OLUYOR.BAŞKA DETERJANLARLA KENDİMİ VE ÇOCUĞUMU ZEHİRLEYEMEM...

bEN EKEOLOJİK DETERJANLAR KULLANMAYI TERCİH EDİYORUM,PARLATICI İÇİNDE SİRKE KULLANILMASINI DESTEKLİYORUM.DETERJAN OLARAK EKODOST DİYORUM.HEMDE EKONOMİK OLUYOR.BAŞKA DETERJANLARLA KENDİMİ VE ÇOCUĞUMU ZEHİRLEYEMEM...

canım bu deterjanın özelliği nedir? nerden alıyorsun... ben bulaşık makinesinden çıkardığım tabak çanağı kullanırken mutlaka sudan geçiriyorum. ama unuttuğumda oluyo tabi arada..

ben bingo toz deterjan kullanıyorum gayette memnunum.önceleri finish kullanırdım ama bardakları cok ciziyor.bu problemi olan arkadaslar toz deterjan kullanmayı deneyın.tavsıye ederım...bimin deterjanını kullanmadım hıc ama emınım fınısh le pek fark yoktur arasında.

canım sana katılıyorum ama her sehirde bulunabiliyor mu ki?nerden temin ediyorsun..zira makinadan cıkan bulaşıkları sudan geçirmek ki sirkeli sudan geçirmek en dorusuymuş vakit alıyor..

işte bu ekolojik deterjanları nerede bulabiliriz, nedir onlar?
asıl önemli bilgiyi vermemişsiniz

işte bu ekolojik deterjanları nerede bulabiliriz, nedir onlar?
asıl önemli bilgiyi vermemişsiniz

Bu ürünler satış yemsilciliği aracılıyla satılıyor böylece fiyatları uygun olabiliyor,yani normal marketlerde yok,ekodost firması bir izmir firması,üye olunup sipariş verilebilir.

kizlar sirke kullandim ama kötu kokuyor....parlaticiya döndum...ama en alt duzeye getirdim.....derecesini....böylece kalinti cok olmaz...bu arada kimyasal azda olsa kaliyormus galiba .....amaaaan ne saglikliki daha dinlemeyecegim vallaa yaaa....

Back
X